Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Dekorative tapeter

Et fantastisk utvalg av designet tapet , helt ideelt for å dekorere hjemmet på en storslått måte! No house er et hjem uten passende valgt tapet , og det er grunnen til at vi hos tenstickers er så stolte av utvalget av dekorative tapeter som vi har satt sammen for å hjelpe hjemmet ditt til å bli noe du virkelig kan være stolt av!

utvalget av design vi kan tilby er virkelig imponerende. Fra materialtema design, som stein og tre, til barnas design med funky og avslappende mønstre, vi har virkelig romtapet for absolutt alle! Disse tapetdesignene passer for hvert eneste rom - så uansett om du ønsker å dekorere kjøkkenet, soverommet, stuen eller bedriften din, så har vi tapeter til deg!


og tror ikke at produktene våre bare egner seg til å dekke deler av veggen - vårt romtapet kan gjøre hele rommet til å se fantastisk ut! Uansett om du ønsker å gå fra gulv til tak, eller fra vegg til vegg; ikke bekymre deg fordi vi har det du leter etter! Et rom trenger virkelig liv og det enkleste; og den tryggeste måten å legge til liv i det rommet er ved å legge til farger og design; begge tingene som vi gjør strålende her hos tenstickers!

designtapetet vårt er ekstremt enkelt å bruke og er noe vi mener er tilgjengelig for alle. Du kan kjøpe lim og annet tilbehør for å gjøre påføring av klistremerker enklere enn noen gang, mens du også kan kontakte oss selv om du har problemer - vi er alltid her for å hjelpe! Vi vil også gi deg detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker tapetet, for å gjøre livet ditt så enkelt som mulig!

så med alt dette i bakhodet, er det eneste spørsmålet å stille seg: hvorfor leser du fremdeles? Ta en titt gjennom vår utrolige samling av dekorative tapeter og finn den passende slutt ingrediensen til hjemmet ditt, akkurat nå!
Dette 3d tapetet er en original og rustikk dekorasjon ideell for soverommet ditt. Bringe glede og originalitet til barna dine vegger!
Dette 3d tapetet er en original og rustikk dekorasjon ideell for soverommet ditt. Bringe glede og originalitet til barna dine vegger!
200kr

1-24 av 615 tapet

Søkefilter for å redusere antall treff