Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Dekorative tapeter

Et fantastisk utvalg av designet tapet , helt ideelt for å dekorere hjemmet på en storslått måte! Ikke noe hus er et hjem uten passende valg av tapeter , og det er grunnen til at vi hos Tenstickers er så stolte av utvalget av dekorative design som vi har satt sammen for å hjelpe hjemmet ditt til å bli noe du virkelig kan være stolt av!

Sjekk ut våre kategori av tapet til veggen nå!


Utvalget av design vi kan tilby er virkelig imponerende. Fra materialtema design, som stein og tre, til barnas design med funky og avslappende mønstre, vi har virkelig veggtapeter for absolutt alle! Disse designene passer for hvert eneste rom - så uansett om du ønsker å dekorere kjøkkenet, soverommet med vegg tapeter, til bedriften din eller kanskje til og med tapet vegg, så har vi produkter til deg!

Og tror ikke at produktene våre bare egner seg til å dekke deler av veggen - Våre tapeter til vegg utvalg kan gjøre hele rommet til å se fantastisk ut! Uansett om du ønsker å gå fra gulv til tak, eller fra vegg til vegg; ikke bekymre deg fordi vi har det du leter etter! Et rom trenger virkelig liv og det enkleste; og den tryggeste måten å legge til liv i det rommet er ved å legge til farger og design; begge tingene som vi gjør strålende her hos Tenstickers! veggfornyer tapet produktene våre er ekstremt enkelt å bruke og er noe vi mener er tilgjengelig for alle. Du kan kjøpe lim og annet tilbehør for å gjøre påføring av klistremerker enklere enn noen gang, mens du også kan kontakte oss selv om du har problemer med din selvklebende tapet - vi er alltid her for å hjelpe!

Vi vil også gi deg detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker tapet, for å gjøre livet ditt så enkelt som mulig! så med alt dette i bakhodet, er det eneste spørsmålet å stille seg: hvorfor leser du fremdeles? Ta en titt gjennom vår utrolige samling av dekorative tapeter og finn den passende slutt ingrediensen til hjemmet ditt, akkurat nå!
Leter du etter noe som kan utfylle den rustikke innredningen? Da er dette murstein tapetet perfekt for deg! Lett å påføre.
Leter du etter noe som kan utfylle den rustikke innredningen? Da er dette murstein tapetet perfekt for deg! Lett å påføre.
189kr

1-24 av 945 tapeter

Søkefilter for å redusere antall treff