Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Overflate

Plassering

Stil

Format

Offentlig

Antall mennekser

Form vegg klistremerker

Hvem elsker ikke noen vakre geometriske former? De har helt sikkert vokst i popularitet den siste tiden, i dag er du sikker på å se boliginnredning på instagram og pinteret med geometriske design. Gjør din ydmyke bolig til et moderne hus med våre geometriske form veggklistremerker. Denne fantastiske kolleksjonen har så mange forskjellige design, og vi lager stadig nye. Ta en titt på dette enorme utvalget av geometriske form klistremerker nå, vi er sikre på at vi har noe som vil glede deg!

Noe for alle!


Selvfølgelig som temaet for disse geometriske formveggdekorene er bra, kan vi ha fasonger av forskjellige former tilgjengelig, kan vi si former lenger! Vi glemte heller ikke størrelsen, velg din perfekte størrelse. Vi har til og med over 50 farger, så vi har et mangfold av farger du kan velge mellom! Firkanter, sirkel, trekanter, vi har alt i dette utvalget av geometriske formoverføringsbilder. Produktene våre er egnet for så forskjellige overflater! Vil du ha en funky sirkel i bilvinduet? Ikke noe problem! Eller vil du ha en trekant til kjøleskapsdøren din? Det er ingen grunn til bekymring!

Har du funnet et design du liker, men ikke er så opptatt av farger, størrelser eller litt av designet? Her hos TenStickers, ønsker vi at alle skal ha sitt perfekte klistremerke slik at de kan lage sine drømmerom. Vi tilpasser mer enn gjerne klistremerket til deg og legger til noe, tar bort noe, endrer størrelse, alt du vil, vi kan gjøre. Hvordan gjør du det? Det kan ikke være lettere, bare send oss ​​en e-post til info@tenstickers.co.uk med dine ideelle designpreferanser, så får vi jobbe med det for deg!

Vi kan garantere at dine geometriske klistremerker vil bli laget med vårt super høykvalitets materiale, vi bruker bare den beste vinylen som pengene kan kjøpe! Du trenger ikke å bekymre deg for bobler heller, vår boblebestandige vinyl gjør bruken til en lek. Vi forstår at klistremerkene kan settes gjennom tempoene deres i et travelt familiehjem, så med dette i bakhodet sørget vi for at vinylen vår var skadet motstand, så ingen riper, rynker, krøll eller misfarging.
  
Fortsatt ikke sikkert, vel, vi er sikre på at det å se gjennom våre geometriske dekaler ombestemmer deg. Og ikke glem at vi alltid er her for å gi en hjelpende hånd hvis du har spørsmål eller tvil. Så fortsett, blar gjennom nå!
Disse enkle, men effektive dekorative vegg klistremerkene er den perfekte måten å lyse opp noen kjedelig vegg i ethvert rom i hjemmet!
Disse enkle, men effektive dekorative vegg klistremerkene er den perfekte måten å lyse opp noen kjedelig vegg i ethvert rom i hjemmet!
29kr

1-24 av 222 veggklistremerker