Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Murstein tapeter

hvorfor ikke legge til noen murstein på rommet ditt? Du trenger ikke å slå gjennom pussingen for disse mursteinene heller. Det kunne ikke være enklere og mer kostnadseffektivt med mursteintapetet vårt. Vi har mange forskjellige farger, så hvis du ikke er fan av røde murstein, er det ingen bekymringer at vi har grå, svart, brun hvilken som helst farge! Se gjennom denne samlingen av mursteineffekt tapet nå og bygg!

fra realistiske mursteinvegger til gamle skolen til moderne, elegante, det er definitivt mursteinveggtapet i samlingen vår som passer for alle og hvert rom takket være inkluderingen av vårt fantastiske team av designere. Hvorfor ikke ta med deg den kreative siden og dekorere veggene i dag, du vil ikke angre på det!

finn din indre byggmester med tapet i kunstfabrik!

å gå tilbake til de originale, vanlige veggene vil ikke være et alternativ etter å ha påført en av våre teksturerte mursteintapeter på grunn av de flotte tilleggene de gjør til hjemmet ditt, noe som gjør dem til en fantastisk investering. Friheten til å spille vil alle de forskjellige stilene du vil ha, være din, og la kreativiteten din løpe vilt, alt uten å måtte begå noe permanent eller bekymre deg for skade. Det har aldri vært enklere å holde deg oppdatert med alle dagens trender! Det er ingen tvil om at disse utsatte mursteinstapetene vil få rommene til å se utover fantastiske, men fordelene stopper ikke der, de gir også økt dybde, stil og varme, noe som gjør hjemmet ditt så mye mer unikt og spesielt for deg!

vårt mursteinsmønster tapet har en fantastisk enkel og enkel applikasjonsprosess, slik at eventuelle ufullkommenheter på veggene dine raskt kan skjules. Som murstein, blir tapetet vårt ikke lett skadet, og de vil heller ikke ha problemer som bobler, rifter eller rynker! De skinner heller ikke eller reflekterer ikke i det hele tatt, så de vil ikke trenge seg for mye inn i hjemmet ditt, men vil fremdeles ha nok innvirkning på å se utrolig ut! Holdbarheten til disse tapeter i murstein er uforlignelig og tåler lett tidstesten, og gir deg muligheten til å bytte tapet når du vil!

murteppet vårt, som alle tapetene våre, er veldig enkelt å påføre og leveres med klare bruksanvisninger samt instruksjonene du finner på nettstedet vårt, så det er ikke nødvendig å være bekymret for dette.

så hvorfor ikke ta en titt på vår mursteinstil tapet nå og få det utseendet du alltid har ønsket.

Leter du etter noe som kan utfylle den rustikke innredningen? Da er dette murstein tapetet perfekt for deg! Lett å påføre.
Leter du etter noe som kan utfylle den rustikke innredningen? Da er dette murstein tapetet perfekt for deg! Lett å påføre.
189kr

1-19 av 19 tapeter