Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Tapet i vintage stil

en fantastisk samling av vintage tapet som du kan dekorere hjemmet ditt med! Vintage temaet er et forfulgt av så mange mennesker, men vi på tenstickers gjør det helt riktig med en fantastisk samling retro tapet , unikt i enhver forstand! Dette tapetet gir rommet ditt et kult og unikt utseende i en stil som aldri er ute av mote, samtidig som det sørger for at du er helt komfortabel i hjemmet ditt.

fra koffertmønstre til vintage blomstertapet er det et design her for alle vintageelskere takket være kreativiteten til vårt fantastiske designteam. Uttrykk deg gjennom veggene dine med en av disse designene. Bla gjennom denne kontinuerlig utvidende samlingen nå, det nye tapetet venter på deg!

antikt tapet for vintageelskere!

når du legger til reprodusert vintage tapet til deg hjemme, vil du ha investert i det enormt takket være de utrolige fordelene det gir. Friheten til å dekorere hver og en av veggene dine på en hvilken som helst måte du ønsker uten å bekymre deg for skade eller en langsiktig forpliktelse, er helt din. Disse veggteppene gir muligheten til å dra nytte av populære stiler og trender, og sørge for at du har det mest fasjonable hjemmet rundt. I tillegg til det fantastiske nye utseendet som et gammeldags tapet gir hjemmet ditt, vil du også være kjent med andre fordeler, som økt dybde, varme og masse karakter.

dette tapetet i vintage stil vil feste på en jevn og veldig enkel måte til alle veggene dine, og ta eventuelle ufullkommenheter veggene dine gjør rett ut av syne. Rynker eller merker blir ikke etterlatt, og de skreller eller boble aldri. Hvis glans eller refleksjon var noe du var bekymret for, er det ikke noe behov, da disse hang-ups er motstandsdyktige, noe som gjør dem egnet for hvert rom i hjemmet ditt. Holdbarheten til disse produktene er utrolig og vil vare i veldig lang tid, så hvis du hele tiden vil skifte tapet eller beholde det som det er, har du det valget når du kjøper vintage tapetmønstre hos oss.

det er ikke nødvendig å bekymre deg for søknadsprosessen. Instruksjoner finner du på vår nettside og med din bestilling, sammen med anbefalinger angående verktøy, bildeinstruksjoner og råd for før, under og etter søknad. Få bruke vintage inspirert tapet i dag!

gjør deg til vegger til et vintage kunstverk, det er ingen tid som nåtiden!

1-24 av 94 tapeter