Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Spisebrikke

Farge

Plassering

Tekstur spisebrikker

Hvor vanskelig er det å skille seg ut i disse dager! Alle har alltid de samme tingene? Vil være unik og annerledes? Vi har noen gode ideer til deg! Kom og ta en titt på den utrolige samlingen av teksturerte spisebrikker! Vi garanterer at du vil elske disse fantastiske mønstrene og vil føle deg som den ideelle verten når venner, familie eller noen andre besøker deg for å dele et måltid hjemme! Samlingen vår vokser stadig, så vi vet at du finner den ideelle teksturerte bordspisebrikke i katalogen vår! Bla gjennom vår omfattende samling av tekstur brikker og oppdage underlag som fanger øyet i dag!

spis med følelse med en strukturert middagsspisebrikke

fra tremønstre til blomsterdesign til vintagemønstre, vi har så mange design i vår teksturerte borddiskmat- samling! Vi har til og med en placemat dekket av fisk! Hvor kult er det! Dine venner og familie vil lure på hvordan du manglet å komme med en så unik innredning og koordinere den din innredning så godt! Så snart du forteller dem om din mønstrede placemat , vil de være så sjalu! De vil ha en også! Snart blir du en trendsetter!

det som overrasker og gleder kundene våre mest er den enestående kvaliteten på våre mønstrede spisebrikker! De er laget av det beste vinylmaterialet selskapet kunne kjøpe! Hvor fantastisk er det! Vinylmaterialet betyr at de er motstandsdyktige mot smuss og er vanntette, noe som gjør dem veldig enkle å rengjøre! Du tørker dem bare av etter bruk. Oppryddingen etter middagen vil være så enkel, spesielt med yngre barn! Dette betyr at du kan bruke din mønstrede bordbrikker for hver middagsselskap! Dine gjester vil være glade for å komme bort og se dem mens de spiser!

har du et lite spørsmål om en av våre mønstrede middagsspisebrikker? Send oss en e-post nå! Vårt fremragende kundeserviceteam er alltid klar til å hjelpe deg med å finne en løsning på spørsmål du måtte ha! De vil svare på enhver melding du sender super raskt! Bare send en melding nå og ikke vær redd! Du kan til og med være starten på et nytt flott design på nettstedet vårt!

så ikke nøl. Kjøp en teksturert placemat i dag! Til en så utrolig lav pris for et så fantastisk produkt er det rett og slett ingen grunn til ikke å legge den i kurven din! De ser fantastiske ut og vil virkelig imponere alle gjestene som kommer hjem til deg! Bestill en mønstret placemat i dag!

1-24 av 39 spisebrikker