Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Spisebrikke

Farge

Plassering

Personaliserte barneplasser

Hater barnet ditt å sitte på middag? Vil du gjøre opplevelsen litt enklere? Vi har en flott løsning for deg! Bruk en av våre spisebrikker for barn i dag! Med så mange søte og spennende design å velge mellom, vil barnet ditt sikkert finne noe etter deres smak! Kom og bla gjennom den omfattende katalogen vår av matplasser til barn i dag! Vår bordspisebrikkekolleksjon for barn vokser stadig, så pass på å se tilbake snart og se om din ideelle spisebrikke er designet! Ikke vent lenger, kom og utforsk katalogen vår nå!

få barnet til å smile med en pvc-spisebrikke til barn

fra søte dyr til spill til vill vest-klassikeren, er vi sikre på at vi vil ha noe som passer perfekt for barnet ditt i vår bordspisebrikkekolleksjon! Vi har til og med noen personlige spisebrikker til barn i samlingen vår! Barnet ditt vil elske å ha navnet sitt skrevet på bordet, de vil sørge for å spise hele middagen! Alle vennene deres vil være så sjalu når de kommer rundt for å få mat! De vil ha en også! Snart vil alle eie en barnemat med navn!

det som forbløffer våre fantastiske kunder mest er den fantastiske kvaliteten på matspisebrikke til barna! De kan ikke tro hvor bra det er! De er laget av det beste vinylmaterialet selskapet kan kjøpe, så de er utrolig! Materialet betyr at de er motstandsdyktige mot smuss og vann og veldig enkle å rengjøre! Oppryddingen etter middagen vil være uanstrengt! Selv med rotete spisere! Dette betyr at du kan bruke det barnevennlige spisebrikke igjen og igjen! Barna dine vil elske dem og vil at det skal være middagstid hele tiden!

har du et spørsmål om barna våre spisebrikker? Spør oss nå! Vårt vennlige kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å finne en løsning på spørsmål du måtte ha! Bare send dem en e-post eller online melding, så kommer de tilbake så snart de kan! Her på tenstickers er du, kunden, alltid vår prioritet!

det skulle ikke være noe å nøle med. barneplaten må være i handlekurven din allerede! Til en så utrolig lav pris for et så flott produkt er det rett og slett ingen grunn til ikke å kjøpe fra oss. Så legg litt glede til familiens spisetid med barna våre spisebrikker!

1-24 av 35 spisebrikker