0
Filtre

Tema

Overflate

Andre filtre

Tavle klistremerker

En fantastisk samling av tavle merket design - Ideell for å dekorere noen del av ditt hjem eller kontor! Tavle klistremerker er noe som er så mye fornuftig - For oss på Tenstickers, det var en parodi at det ikke allerede finnes i noen format! Vel, finnes det nå, og det ser så stor som noe i hele verden, fordi vår fantastiske team av designere har gjort alt de kan for å skape et utrolig utvalg av produkter i det svært tema! Og tror ikke at de kan ikke se helt fantastisk i tillegg: Selvfølgelig er det viktigste målet verktøyet, men skjønnhet er ikke noe som kan ignoreres når du kjøper en tavle klistremerke og det er absolutt ikke ignoreres her!

Stil og substans MED VÅRE tavle KLISTREMERKER


Skriv på klistremerker gir så mye mer enn selve tavler - så mye enklere å bruke, så mye mer fleksibel med hvor de kan gå, så mye penere og lettere! Hva mer kan du vil! Mangfoldet av stiler som vi tilbyr er flott - Fra dyr figurer, til kalenderen stil tavle klistremerker, til omtrent alt i mellom - Vi velger stil og substans her på Tenstickers!

What's mer, bør du ikke være i stand til å finne den perfekte tavla merket for deg, så vær så snill, ikke bekymre deg! Vi tilbyr en komplett og omfattende tilpasning tjeneste, slik at du bare trenger å sende oss et design, og vi vil jobbe med å gjøre det i tavla vinyl i drømmene dine! Og tilpasningsmuligheter ikke alle slutten der - Tenk deg at du finner den design du liker, men kanskje du ønsker å endre noe om den - Kanskje du ønsker å legge til litt tekst, kanskje du ønsker å fjerne noe av teksten, kanskje du ønsker å gjøre en liten endring i størrelse eller farge? Ikke noe problem! Vi er villige til å gjøre hva det tar å skape det perfekte produktet for deg! Bare kontakt oss på info.no@tenstickers.com med noen design forespørsler og vi vil hjelpe deg ut!

Og hvis du trenger mer overtalelse, bare husk det klassiske kvalitetsstempel levert av våre tavle Veggdekor - Ekstrem enkel søknad, fantastisk holdbarhet (viktig for en tavle klistremerke), en 15 års levetid, og den enorme fordelen av å forlate absolutt ingen skade eller rest etter fjernelse! Hva mer kan du ønske deg?"

1-24 av 47 Veggklistremerker