Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Andre vintage tapeter

elsker vintage-utseendet? Hvorfor ikke se på samlingen vår av andre vintage tapeter. Vi er 100% sikre på at du blir forelsket i disse designene. Med vintage blomstermønstre, klassisk kunst av tiden, vintage fargetemaer, finner du dine perfekte andre vintage-tema tapeter i denne samlingen.

disse andre vintage veggbekledningene er perfekte for å legge til et snev av 70-, 80- og 90-tallet, samt mye individualitet til noen av veggene dine! Denne samlingen av tapet vil forvandle ethvert rom i hjemmet ditt! Designteamet har definitivt tenkt utenfor boksen med denne samlingen, så hvis du er ute etter noe veldig unikt, er du på rett sted! Se gjennom denne stadig voksende katalogen med andre vintage design tapeter og velg den for deg!

ingenting annet enn de beste andre vintage veggpasta-ups!

når de er brukt, vil disse vakre andre vintage hang ups tillate deg å se hvilken stor investering de faktisk er i hjemmet ditt. I motsetning til mange andre tapeter, gir disse deg friheten til å dekorere veggene dine på hvilken måte du vil, uten noen forpliktelse av permanent karakter eller skade på veggene, slik at du kan dra nytte av dagens stiler og trender som du tidligere ikke har vært i stand til! Alle vil misunne det faktum at du har den mest trendy hjemmeinnredningen rundt! Disse andre vintagehengene gir deg ikke bare den utrolige utseende veggen du alltid har ønsket deg, men de gir også ekstra fordeler som økt dybde, stil og varme, noe som gir en mer naturlig hjemmekoselig omgivelse!

våre andre tapeter i vintage stil er enkle å bruke, med alle instruksjonene du trenger i din bestilling, samt på nettstedet vårt, der du finner råd om anbefalte verktøy og råd til før, under og etter påføring og bilder. . Materialet er ekstremt slitesterkt og motstandsdyktig mot problemer som tårer, rynker og bobler. Det er heller ingen grunn til å bekymre seg for glans eller refleksjon fra stray light, da disse produktene er motstandsdyktige, noe som gjør dem egnet for ethvert hjem. På grunn av deres langvarige natur kan du bytte ut tapetet ditt hvert år eller hvert 10. år. Det er ingen begrensninger med de andre veggbeleggene i vintage stil!

høy kvalitet og lave priser, få hendene på deg selv i dag! Ikke gå glipp av disse fantastiske andre vintage tapeter.

1-24 av 48 tapeter