Verdensomspennende Levering

Tilpassede Klistremerker

Vi mener at vår katalog av unike og originale vegg klistremerker er fantastisk, men vi forstår og aksepterer at vi ikke alle har hver base dekket. Det er derfor vi har bygget det vi mener er den fineste og mest omfattende klistremerke tilpasning tjeneste på Internett i dag! Som sådan, hvis du har en bestemt idé om et design du ville elske å bli gjort til en tilpasset klistremerke, vil vi gjerne gjøre det for deg! Vårt klistremerke utskrift er perfekt for å gjøre hjemmet dekorasjon skiller seg ut fra mengden i en fantastisk måte!

Tilpasset klistremerkerProsessen for å lage den perfekte personlige vegg klistremerke er like enkelt som 1,2,3 (4)! For det første, laste opp din design. Vår lage din egen klistremerker tjenesten aksepterer fotografier, datagenerert design og de fleste andre ting - Så lenge bildet er av en akseptabel størrelse og kvalitet, og inneholder ikke vannmerker, kan vi forvandle det til din egen personlige vegg kunst klistremerke!

Dernest velger du om du vil din design å være monocolour, eller hvis du vil at det skal inneholde flere farger. Hvis du sender inn et design og velge monocolour alternativet, må du velge hvilke farger du vil at det skal bli gjort. Deretter velger du om du vil at bildet skal inneholde en bakgrunn og angi deretter størrelsen du ønsker. Til slutt bestemmer hvorvidt du ønsker å motta e-post et eksempelbilde av hvordan din personlige merket ville se.

Med hensyn til kvaliteten på våre tilpassede vinyl klistremerker, kan tillate oss å sette deg rolig! Våre vinyler er laget på nøyaktig samme måte som alle våre andre klistremerker - det betyr suveren slitestyrke, 15 års levetid og fordelen at det etterlater absolutt ingen skade eller rester etter fjerning, så om du har en kortsiktig plan for personlig vinyl klistremerker, eller ønsker du at det skal være på veggen i overskuelig fremtid, våre produkter er egnet!

Mens vår hjemmeside Tjenesten er fantastisk, vi vet at mange foretrekker å snakke med en ekte person om sin drøm design, Og det er bra! Bare send oss ​​en e-post til% email% og vi vil forsøke å hjelpe deg så godt vi kan ved å omforme design i en helt unik tilpasset vegg klistremerke!
Last opp design

Last opp design

ok
ok

Velg type veggklistremerke

Tilpassing av bildet

Velg en farge

Indiker dimensjonene

x

Rammebilde
Målene på veggklistremerket passer ikke med den originale dimensjonen av ditt bilde.
Flytt det belyste området til du finner rammen du liker best.

Trenger du hjelp?

Dersom du er usikker på hvordan du skal ferdigstille bestillingen, eller om ditt design krever en spesiell finish og du ønsker å diskutere dette, ta gjerne kontakt med oss. Vi vil gi deg rådgivning og sende deg et personlig overslag.

Skriv til oss på

info.no@tenstickers.com

Viktige notater

1) Send oss originalen i så høy oppløsning som mulig, helst i vektorielle filer (Illustrator, Corel etc...)

2) Dersom vi finner ut at designet ikke har god nok kvalitet vil vi kontakte deg for å tilby andre alternativ og løsninger.

3) Dersom ditt design krever ekstra jobb grunnet sin kompleksitet kan dette føre til tilleggskostnader.

4) Spesiell veggklistremerke (whiteboard, til bruk på farget glass, laminat) kontakt oss på info.no@tenstickers.com.

5) Dersom du ikke får til å laste opp ditt bilde (for stor størrelse, format som ikke er støttet) send oss en epost på info.no@tenstickers.com.

6) Konverter Word dokumenter (.doc) til pdf format først.

7) Vinylen har alltid en matt finish.

8) Det er viktig å huske på at dersom bildet er tilpasset (fjernet bakgrunn) må de finere elementene ha en tykkelse på 4mm.

9) Dersom du bestemmer deg for å ikke fortsette med veggklistremerket vil vi refundere dine penger raskt og uten problemer. Ta kontakt med oss.

10) Målene vil bli kalkulert inn i proposjonen til hele designet du laster opp, vær derfor oppmerksom på dette dersom ditt bilde har hvite kanter. Vi anbefaler deg å fjerne de hvite kantene. Når vi forbereder vinylen bruker vi høyden eller maksimum bredden du spesifiserer, vi vil alltid sørge for korrekte proposisjoner i henhold til din spesifikasjon.

Vurderinger fra kunder som har kjøpt tilpasset veggklistremerke veggkunst

Gjennomsnittsvurdering: 10 / 10

den 25/07/2019 den 22:55 h

Fantastisk! Lett å designe sin egen og resultatet blir som du ser. Superenkel å feste. Anbefales!