0

Tilpasset veggklistremerke

Vi lager tilpasset veggklistremerke fra et bilde eller vårt eget design, eller fra et bilde eller kunstverk som du sender oss. Fortell oss hvilken størrelse du ønsker og dine tilpassede klistremerker vil bli virkelighet i et spektakulært og høykvalitets materiale. Dekorer huset ditt med en vegg av veggklistremerker for å gi huset et unikt utseende. Det er ikke noe mer originalt enn et personlig veggklistremerke.
Tenstickers produserer dekorativ veggklistremerker som du kan bruke til å dekorere rommene i huset ditt, bilen din, sykkelen din, laptopen din etc. Et klistremerke som er laget personlig til deg og som gjør at du kan ha den eksakte stilen du ønsker. Vi bruker alltid materiale som holder lenge og er enkel å bruke, slik at de kan bli et unikt element som definerer din dekor. Høykvalitets veggklistremerker online. Veggklistremerket er veldig billig og du vil bli overrasket over holdbarheten.
...
Last opp design

Last opp design

ok
ok

Velg type veggklistremerke

Tilpassing av bildet

Velg en farge

Indiker dimensjonene

x

Rammebilde
Målene på veggklistremerket passer ikke med den originale dimensjonen av ditt bilde.
Flytt det belyste området til du finner rammen du liker best.

For å motta et bildeeksempel

Trenger du hjelp?

Dersom du er usikker på hvordan du skal ferdigstille bestillingen, eller om ditt design krever en spesiell finish og du ønsker å diskutere dette, ta gjerne kontakt med oss. Vi vil gi deg rådgivning og sende deg et personlig overslag.

Skriv til oss på

info.no@tenstickers.com

Viktige notater

1) Send oss originalen i så høy oppløsning som mulig, helst i vektorielle filer (Illustrator, Corel etc...)

2) Dersom vi finner ut at designet ikke har god nok kvalitet vil vi kontakte deg for å tilby andre alternativ og løsninger.

3) Dersom ditt design krever ekstra jobb grunnet sin kompleksitet kan dette føre til tilleggskostnader.

4) Spesiell veggklistremerke (whiteboard, til bruk på farget glass, laminat) kontakt oss på info.no@tenstickers.com.

5) Dersom du ikke får til å laste opp ditt bilde (for stor størrelse, format som ikke er støttet) send oss en epost på info.no@tenstickers.com.

6) Konverter Word dokumenter (.doc) til pdf format først.

7) Vinylen har alltid en matt finish.

8) Det er viktig å huske på at dersom bildet er tilpasset (fjernet bakgrunn) må de finere elementene ha en tykkelse på 4mm.

9) Dersom du bestemmer deg for å ikke fortsette med veggklistremerket vil vi refundere dine penger raskt og uten problemer. Ta kontakt med oss.

10) Målene vil bli kalkulert inn i proposjonen til hele designet du laster opp, vær derfor oppmerksom på dette dersom ditt bilde har hvite kanter. Vi anbefaler deg å fjerne de hvite kantene. Når vi forbereder vinylen bruker vi høyden eller maksimum bredden du spesifiserer, vi vil alltid sørge for korrekte proposisjoner i henhold til din spesifikasjon.