Verdensomspennende Levering

Her kan du lage klistremerker selv

Vi mener at vår katalog av unike og klistremerker er fantastiske, men vi forstår og aksepterer at vi ikke alle har hver base dekket. Det er derfor vi har bygget det vi mener er den fineste og mest omfattende lage klistremerker tjenesten på Internett i dag! Som sådan, hvis du har en bestemt idé om et design du ville elske å bli gjort til et tilpasset design, vil vi gjerne gjøre det for deg! Vårt klistremerke utskrift er perfekt for å gjøre hjemmet dekorasjon skiller seg ut fra mengden i en fantastisk måte!

Lag egne klistremerker som passer deg!Hvordan lage klistremerker prosessen er like enkelt som 1,2,3 (4)! For det første, last opp ditt design. Vår personlige klistremerker tjeneste aksepterer fotografier, datagenerert design og de fleste andre ting - Så lenge bildet er av en akseptabel størrelse og kvalitet, og inneholder ikke vannmerker, kan vi forvandle designet slik at du får dine egne personlige klistremerker.

Dersom du bestemmer deg for å ha design som monocolour, eller hvis du vil at det skal inneholde flere farger. Hvis du sender inn et design og velge monocolour alternativet, må du velge hvilke farger du vil at det skal bli gjort med. Deretter velger du om du vil at bildet skal inneholde en bakgrunn og angi deretter størrelsen du ønsker. Til slutt bestemmer du hvordan du ønsker å motta e-post et eksempelbilde av hvordan dine lag dine egne klistremerker ville se ut. Med hensyn til kvaliteten på våre design, kan du tillate oss å sette deg rolig! Våre lag klistremerker er laget på nøyaktig samme måte som alle våre andre klistremerker - det betyr suveren slitestyrke, 15 års levetid og fordelen at det etterlater absolutt ingen skade eller rester etter fjerning, så om du har en kortsiktig plan for egne klistremerker, eller ønsker du at det skal være på veggen i overskuelig fremtid, våre produkter er egnet!

Mens vår lage klistremerker selv tjeneste er fantastisk, vet vi at mange foretrekker å snakke med en ekte person om sitt drømme design, Og det er bra! Bare send oss ​​en e-post og vi vil forsøke å hjelpe deg så godt vi kan ved å omforme design som et helt unikt tilpasset lag egne klistremerker design!
Last opp design

Last opp design

ok
ok

Velg type veggklistremerke

Tilpassing av bildet

Velg en farge

Indiker dimensjonene

x

Rammebilde
Målene på veggklistremerket passer ikke med den originale dimensjonen av ditt bilde.
Flytt det belyste området til du finner rammen du liker best.

Trenger du hjelp?

Dersom du er usikker på hvordan du skal ferdigstille bestillingen, eller om ditt design krever en spesiell finish og du ønsker å diskutere dette, ta gjerne kontakt med oss. Vi vil gi deg rådgivning og sende deg et personlig overslag.

Skriv til oss på

info.no@tenstickers.com

Viktige notater

1) Send oss originalen i så høy oppløsning som mulig, helst i vektorielle filer (Illustrator, Corel etc...)

2) Dersom vi finner ut at designet ikke har god nok kvalitet vil vi kontakte deg for å tilby andre alternativ og løsninger.

3) Dersom ditt design krever ekstra jobb grunnet sin kompleksitet kan dette føre til tilleggskostnader.

4) Spesiell veggklistremerke (whiteboard, til bruk på farget glass, laminat) kontakt oss på info.no@tenstickers.com.

5) Dersom du ikke får til å laste opp ditt bilde (for stor størrelse, format som ikke er støttet) send oss en epost på info.no@tenstickers.com.

6) Konverter Word dokumenter (.doc) til pdf format først.

7) Vinylen har alltid en matt finish.

8) Det er viktig å huske på at dersom bildet er tilpasset (fjernet bakgrunn) må de finere elementene ha en tykkelse på 4mm.

9) Dersom du bestemmer deg for å ikke fortsette med veggklistremerket vil vi refundere dine penger raskt og uten problemer. Ta kontakt med oss.

10) Målene vil bli kalkulert inn i proposjonen til hele designet du laster opp, vær derfor oppmerksom på dette dersom ditt bilde har hvite kanter. Vi anbefaler deg å fjerne de hvite kantene. Når vi forbereder vinylen bruker vi høyden eller maksimum bredden du spesifiserer, vi vil alltid sørge for korrekte proposisjoner i henhold til din spesifikasjon.

Vurderinger fra kunder som har kjøpt tilpasset veggklistremerke veggkunst

Gjennomsnittsvurdering: 10 / 10

den 25/07/2019 den 22:55 h

Fantastisk! Lett å designe sin egen og resultatet blir som du ser. Superenkel å feste. Anbefales!