Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Vintage olbrikker

Elsker du ting som har et vintageutseende? Er du besatt av retro-design! Vi har samlingen for deg! Kom og kjøp våre vintage olbrikker! Disse fantastiske designene vil hjelpe deg med å kaste den tilbake og holde deg på høyden av vintage mote! Bla gjennom vår enorme katalog med retro-coaster- design og finn et design som merker alle boksene dine! Vi har så mye valg, og flere blir lagt til hele tiden av våre strålende designere! Du vet ikke hvilken du skal legge til i kurven din først! Ta en titt nå!

legg litt klasse til hjemmet ditt med våre retro olbrikker for drinker

fra fantastiske elegante mønstre til tegninger av fisk er det noe unikt og inspirerende for alle husstander i vår vintage øl-dalbane- samling! Det er til og med olbrikker som du kan tilpasse! Bare legg til navnet ditt eller teksten din, så lager vi deg det ideelle vintage-settet! Vi har så mange farger og stiler å velge mellom, så vi er sikre på at du finner det perfekte designet! Alle gjestene dine vil elske de vintage drikkeglassene dine og vil kjøpe en også! De vil være målløse av hvor imponerende de ser ut! De lager fantastiske gaver eller enhver anledning! Som ikke vil motta en dalbane en gave! Vi vet at vi ville gjort det!

selv om ordet 'årgang' er i beskrivelsen vår, vil ikke dalbanen vår opptre slik! Våre vintage blomsterolbrikker er laget av materialer av topp kvalitet, noe som gjør dem veldig motstandsdyktige og antiallergiske. De er også vaskbare da de er motstandsdyktige mot vann og smuss! Dette gjør dem perfekte å bruke til enhver begivenhet, enten det er husfest eller bare en avslappende kveld med venner! Du tørker bare dalbanene ned etter bruk! Møblene dine vil se splitter nye lenger ut!

finner du ikke din ideelle vintage bar-og-dalbane? Har du et annet spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Vi har et utmerket kundeserviceteam som alltid er tilgjengelig for å løse noen av problemene dine! Bare send dem en e-post eller en online melding nå, så hjelper de deg gjerne med å løse noen av problemene dine!

så slutte å rote rundt og legge til en vintage-dalbane i handlekurven din nå! Til en så utrolig lav pris for et så fantastisk produkt, virker det nesten ulovlig å ikke! Bestill din retro-dalbane nå! Vi er sikre på at du ikke vil bli skuffet!
Last opp ditt eget bilde for å lage din egen drink-dalbane med vårt produkt designet med leketøystein som en kantlinje. Den er tilgjengelig i forskjellige pakkesett.
Last opp ditt eget bilde for å lage din egen drink-dalbane med vårt produkt designet med leketøystein som en kantlinje. Den er tilgjengelig i forskjellige pakkesett.
Last opp ditt bilde
129kr

1-24 av 42 olbrikker