Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Spisebrikke

Farge

Plassering

Placemats

fantastisk samling av matretter for å dekorere bordet på en original måte og beskytte det mot skitt. Med vår katalog over individuelle matretter kan du nå invitere venner eller familie på en original måte med design som ikke lar noen være likegyldige.

hvorfor skal du kjøpe en matemat?

i tillegg til nytteverdien, er mattene våre eksklusive og av høy kvalitet. Du trenger ikke å sende fille rundt bordet ditt etter hvert måltid, og du kan spise ledsaget av designene du liker best.

nå forbedre dine synspunkter mens du spiser med noen av våre originale matretter og gjør livet enklere. Mat er en av de beste gledene, så hvorfor ikke gjøre det med et design som gjør at du føler deg bedre og mer komfortabel?

hva slags bordplattformer kan jeg finne i denne katalogen?

et bredt utvalg av matretter , så ikke nøl med å velge din favoritt og dekorere bordet og hjemmet til en liten pris. Vi har design slik at du kan glede deg over det du liker best: tekst, navngitt, med blomster, til restauranter, runde, rektangulære og mange andre vakre placemats som du vil oppdage ved å bla i katalogen vår.

i tillegg fortsetter vi å inkorporere flere design av pvc-matemat hver dag i samlingen vår, så ikke slutte å se på alt vi har å tilby deg. Hvis du ønsker et tilpasset design, er det bare å kontakte oss via e-post, så hjelper vi deg gjerne.

hvilken type materiale er de individuelle matrikkene laget av?


kvalitet er essensen vår, og det er derfor alle produktene våre har høy holdbarhet og er motstandsdyktige. I vår plastmatkatalog vil du finne vaskbare, antiallergiske og veldig vakre produkter. Du kan rengjøre dem så mange ganger du trenger, og det blir ikke rester av maten.

få hele familien til å spise sammen med våre tallerkenpakker og del samtaler, moro og design som vil forene dere alle. Du kan kjøpe online og produktet kommer til adressen du oppgir på kjøpsskjemaet.

du vil ikke angre på at du valgte din individuelle bordmatte, siden det vil forbedre visningen din, og du vil glede deg over et designprodukt i lang tid som vil misunnes av alle dine besøk.

hvis du har spørsmål, står vi til din disposisjon. Vi er bare til en e-post eller en samtale.

1-24 av 237 spisebrikker