Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Format

Tekstur vinyl tepper

bla gjennom den fantastiske samlingen av tepper i vinyltekstur for å dekorere hjemmet ditt med! De ser like bra ut som den virkelige avtalen. Produktene våre gir en enkel og enkel måte å oppdatere hjemmets innredning på! Ekte tepper og tepper kan i mange tilfeller være veldig dyre å kjøpe, så dette er en fantastisk måte å spare penger mens du også har et fantastisk gulv!

takket være vårt utrolige team av hardtarbeidende designere, har denne innovative samlingen av vinylteksturmatter alt du trenger fra tre, til sementutseende, helt til stein. Det er ingen måte du ikke kan bli imponert.

nyt et bredt spekter av teksturer med denne fantastiske samlingen

den fantastiske teksturen du vil kunne legge til hjemmet ditt, er ikke den eneste fordelen disse vinylgulvbeleggene har å tilby. Du får også de utrolige egenskapene disse gulvene tilbyr som lys, beskyttelse og tilførsel av så mye karakter til rommet ditt. Våre teksturerte vinylmatter kan også tilpasses med hensyn til dimensjonering, slik at de blir tilpasset huset ditt! Passer inn akkurat der du vil ha det som om det alltid var skjebnebestemt å være der.

teppene i vinyltekstur er langvarige og superenkle å rengjøre, så søl og flekker er ingen utfordring! Tørk bare av med en fuktig klut, og støvsugeren din blir en fortid, og lar deg fokusere på viktigere ting.

enten du er ekspert eller ikke, er produktene våre enkle å bruke for alle, med instruksjoner inkludert i tilfelle du trenger dem! Og takket være de høykvalitets materialene vi bruker, trenger du ikke å bekymre deg for riving, problemer eller bretter!

her på tenstickers ser vi alltid etter å forbedre alt vi gjør, og å stoppe med å gi deg et stort utvalg av høykvalitets vinylgulv er ikke i vår natur. Vi vil tilby mer! Som et resultat inkluderer denne samlingen tilpassbare produkter. For å lage ditt tilpassede teksturerte vinylteppe kan du tilpasse med ditt eget tekstvalg. Alt dette øker det unike hjemmet ditt får ved å kjøpe en av våre matter.

bla gjennom samlingen vår, så finner du et bredt utvalg av tepper i pvc-tekstur for å dekorere hjemmet ditt med, og du vil endelig få det utseendet du ønsker. Fantastisk kvalitet, lave priser, suveren, øyekatende design!

Et vinylteppe i marmor teksturert med et kaffetema perfekt for enhver kaffeelsker! Registrer deg på nettstedet vårt i dag for 10% avslag på din første bestilling.
Et vinylteppe i marmor teksturert med et kaffetema perfekt for enhver kaffeelsker! Registrer deg på nettstedet vårt i dag for 10% avslag på din første bestilling.
Dto 10% I dag
376.67kr339kr
Flott marmor trekant geometrisk teppe med geometriske trekanter i gull, blå og grå som passer perfekt til korridoren.
Flott marmor trekant geometrisk teppe med geometriske trekanter i gull, blå og grå som passer perfekt til korridoren.
Dto 15% I dag
198.82kr169kr

1-24 av 108 vinyltepper