Verdensomspennende Levering

Ofte stilte spørsmål

Hva er selvklebende veggklistremerke?

Dette produktet brukes til dekorasjon på alle typer flater, både på personlig interiør og eksteriør.

På et profesjonelt nivå kan det festes på skilt, yrkesbiler, vinduer, gjerder, messe stands og en hel myriade av andre ting.

Til privat bruk kan Tenstickers tilby spesialdesignede veggklistremerker for hjemmekontor og kjøretøy.

Tenstickers jobber med veggklistremerker som er produsert avl APA Print&FilmsTecnologies med tiår av erfaring innen produksjon av høykvalitets veggklistremerker for alle overflater.

Alle APA veggklistremerker er laget med medium eller lang holdbarhet og har en ubestemt holdbarhet på interiør.

Hvor mange farger er tilgjengelig?

Det finnes et utvalg av 51 matte farger (til interiør applikasjoner inne anbefaler vi en matt finish for å forhindre lysrefleksjon).
Du kan se vårt brede utvalg av farget veggklistremerker.

I hvilket format vil jeg motta bestillingen min?

Dersom du velger et farge dekorert design vil du motta et produkt som består av disse tre delene:

  • Hvitt papir som beskytter limsiden, dette papiret skal fjernes før påføring.
  • Film i den formen og fargen du har valgt.
  • Papir transportør: så snart beskyttelsespapiret er fjernet kan du legge vinylen på valgt overflate. Papirtransportøren fjernes så snart du har festet veggklistremerket.

Dersom du velger å printe et bilde vil du motta:

  • Hvitt papir som beskytter limsiden, dette papiret skal fjernes før påføring av veggklistremerket.
  • Film med det printede bildet eller med carbon finish som du har valgt. APA materialet vi bruker har et spesielt lim som kan brukes på store overflater slik at det ikke blir luftbobler.

I begge tilfeller vil veggklistremerket bli sendt sammen med instruksjon for riktig bruk og sendt med fraktselskap.

Hvor enkelt er det i bruk?

Du kan gjøre dette selv uten problemer. Instruksjonene er enkle å følge og følger med hver bestilling slik at du er sikret et optimalt resultat

Hvilke overflater kan jeg påføre på?

Veggklistremerket kan festes på alle glatte og ikke porøse overflater, som for eksempel malte vegger, glass, kryssfiner, møbler, plast etc.

Dersom du er usikker på om den kan brukes på en spesiell overflate kan du sende oss en epost på: info.no@tenstickers.com.

Kan jeg flytte den?

Nei. Så snart den er festet kan du fjerne den, men den kan ikke flyttes. Etter å ha blitt fjernet vil ikke lenger limet fungere optimalt, og vil derfor ikke festes godt nok når du flytter den til et annet sted.

Hvordan kan den fjernes?

Løft den ene enden av materialet og dra sakte i en 180 graders vinkel fra overflaten den er påført. Det vil bli mye enklere å fjerne den dersom du bruker hårføner direkte på veggklistremerket, med denne metoden blir det heller ikke mye limrester

Kan dere lage en veggklistremerke plakat med bilde av meg?

Ja. Send en epost til oss på info.no@tenstickers.com hvor du legger ved bildet du ønsker printet på veggklistremerket og forteller oss hvilket format du ønsker. Produksjonsteamet vårt vil sørge for å gjøre dine ønsker til virkelighet.

Når vil jeg motta orderen?

Leveringstiden er ca en uke. Du vil ved betaling motta en epostbekreftelse. Du vil også bli informert per epost når orderen er i produksjon og når den er sendt.

Ofte stilte spørsmål om våre tapeter og fototapeter

Hva er de tekniske karakteristikkene av våre tapeter?

Tapeten er ikke vevd tekstil, med en vekt på rundt 170g/m2. Bredden på rullen er 50cm.

Om jeg bestiller en mindre størrelse med fototapet, vil jeg få hele motivet eller kun en del?

Om en kunde bestiller en mindre størrelse, vil de få levert hele motivet, med størrelsen på motivet redusert proporsjonalt.

Kan tapetene vaskes?

Våre tapeter og fototapeter er produsert med et vann avstøtende materiale, så de kan bli vasket forsiktig med en fuktig klut.

Hvordan kan jeg sette på en fototapet?

Sammen med den første stripen, vi sender med instruksjoner i pakken. Du må kutte tapetet langs de markerte linjene. Limet for ikke vevd tekstil tapeter må bli blandet med vann først, og bli plassert direkte på veggen. Overflaten må være ren, tørr og jevn. Du vil kunne finne mer detaljerte instrukser på vår «Applikasjons instrukser» side.

Referer prisen i m2 eller for hele størrelsen?

Prisen refereres til hele produktet.

Hvilke dimensjoner refereres til bredden og høyden?

Den første dimensjonen er bredde; den andre er høyden.

Hvor stor er hver stripe?

Tapeten vil bestå av flere striper. Hver stripe vil være rundt 50cm bred, mens høyden vil være avhengig av den totale størrelsen. For eksempel, å velge størrelsen 400x280cm vil du få levert 8 striper på 50x280cm.