Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Stripetapet

hvem liker ikke det klassiske stripemønsteret? Vår samling av stripete tapeter er perfekt for å dekorere hjemmet ditt. stripe tapeter er unike og vil skape et miljø der du aldri vil kjede deg. Nå kan du forvandle hjemmet ditt uten å måtte gjøre noe med maling og ombygging. Bruk et av våre fantastiske design på veggene og få det utseendet du ønsker.

fra utrolige tremønstre til fantastisk tartan, har designteamet tatt med alt i dette enestående horisontale stripetapetet! Det er absolutt noe som tilfredsstiller alles smak, enten du pynter barnas soverom eller salongen, vil ingen bli skuffet. Sjekk disse fantastiske vertikale stripete tapetdesignene selv!

bli forelsket i hjemmet ditt igjen med bredt stripet tapet!

her på tenstickers tror vi at nytt tapet er en av de beste investeringene du kan gjøre i hjemmet ditt. Til tross for å gå inn og ut av mote gjennom de mange årene det har eksistert, er tapet fortsatt en av de beste måtene å legge til et design uten å endre eller ødelegge veggene dine permanent, noe som gir deg muligheten til å dra nytte av enhver trend som er populær. Vårt strippede tapet gir hjemmet ditt fantastiske fordeler ved å bringe varme, stil og dybde til ethvert rom. Du vil slite med å finne et ekstra preg å legge til i hjemmet ditt som er mer perfekt. Når du har en, vil du aldri kunne leve uten!

dette fargerike stripete tapetet fester seg jevnt og enkelt på hvilken som helst vegg og fjerner ufullkommenhet. Krøller eller merker blir ikke etterlatt, og de skinner ikke eller reflekterer ikke når det er for mye lys, noe som gjør dem egnet for ethvert hjem hvor som helst. Tapetet vårt er også ekstremt slitesterkt og vil vare i mange år, og gir deg muligheten til å bytte det ut hvert år eller beholde den samme stripete veggdekningen i mange år.

hvis søknadsprosessen var noe som bekymret deg, la oss gjøre deg rolig. Du finner instruksjoner ved siden av produktet ditt og på nettstedet vårt som er veldig enkle å følge. Råd om anbefalte verktøy og råd for før, under og etter søknad samt bildeinstruksjoner er også gitt. å bruke nøytralt stripete tapet kan ikke være enklere!

glem kjedelige vegger med bare en enkelt farge og dekorere med disse stripete tapetdesignene, og du vil bli forelsket igjen i hjemmet ditt, så mye at du ikke vil dra! Bestill nå.

1-24 av 40 tapeter