Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Andre tekstur tapeter

en fantastisk samling av annet strukturert tapet , ideelt for å legge til et snev av klasse og individualitet til alle deler av hjemmet ditt! Denne samlingen av tapet vil forvandle ethvert rom i hjemmet ditt! I denne samlingen finner du en rekke varierte design som skildrer en rekke teksturer!

fra paprika og vintage-cocktailer til kjøkkenet ditt til skyer og abstrakte blekkmønstre til soverommet ditt, er denne samlingen av andre teksturveggbelegg hjem for noen av våre strålende design som ikke helt passer inn noe annet sted. Designteamet elsker å tenke utenfor boksen, så hvis du er ute etter noe veldig unikt og quirky, har du definitivt kommet til rett sted! Se gjennom denne stadig voksende katalogen med andre tapeter i teksturdesign og velg den for deg!

ut av esken andre tekstur lim inn ups!

den enorme forskjellen når du legger til en annen tekstur som henger opp til hjemmet ditt, vil automatisk bli merkbar takket være den unike og karakteren de vil fylle rommene dine med, noen aspekter som er fantastiske å ha når du skaper et mer hjemmekoselig miljø. Med dette tapetert kan du endre romutseendet ditt uten å måtte bekymre deg for at det er permanent eller ødelegger veggene dine! Uansett hva den nåværende innredningstrenden er, kan du justere det andre tapetet i teksturen for å passe inn! Ekstra fordeler som økt dybde, stil og varme tilbys av dette produktet, så det ser ikke bare fantastisk ut, men det føles også fantastisk.

våre andre teksturdesigntapeter er laget av materiale som er veldig slitesterkt og holder i årevis. De er også veldig motstandsdyktige mot problemer som tårer, rynker og bobler og vil umiddelbart dekke over noen av veggens ufullkommenheter. De vil ikke reflektere noe glans eller bortkommen lys som kommer inn i rommet ditt; imidlertid vil våre andre teksturveggdeksler gjenspeile noe annet... Den høye kvaliteten på tapeter!

dette tapetet med andre teksturer er enkelt å bruke, med instruksjoner som finnes på nettstedet vårt og ved siden av tapetet ditt når det kommer. Råd om anbefalte verktøy og råd for før, under og etter søknad samt bildeinstruksjoner er også tilgjengelig. Men hvis du har noen bekymringer eller tvil, er du velkommen til å kontakte vårt fantastiske kundeserviceteam.

gjør huset ditt til et hjem akkurat nå! Bla gjennom samlingen av andre teksturerte vegghengninger for å finne det perfekte nye tapetet ditt. Det er et design og mønster bare for deg og ditt hjem!

1-24 av 40 tapeter