Verdensomspennende Levering

Hvem vi er

Tenstickers ble lansert som et resultat av entreprenørånden til de profesjonelle innen dekorasjon, merking og internettmarkedsførings sektorene. Målet vårt er å løfte sektoren ved å eliminere mellomledd og tilby rimeligere priser for sluttbrukeren.

Vi har et designstudio som hele tiden utvikler nye og moderne design som vil gi huset eller bilen din en helt ny stemning.

For å fange hver og en av kreasjonene har vi den nyeste teknologien for å kutte og printe veggklistremerker. I tillegg til dette benytter vi oss av vinyl av den høyeste kvaliteten.

Hos tenstickers er vårt mål å jobbe daglig for å tilfredstille alle våre kunders ønsker innen dekorasjon og å gjøre familieområder personlig.

Hvem vi er

Tre grunner til å kjøpe tenstickers

1- Dekorativ veggklistremerke som er enkel i bruk, samt det følger med en prøve som du kan øve deg på i alle ordre.

Du trenger ikke å være bekymret for luftbobler, som når brukte kontaktpapir da du var barn. De fleste tenstickers design er laget av vinyl med et anti-boble lim som er enkelt å feste på.
Dersom du fortsatt ikke er sikker, og det er første gang du bruker dekorative klistremerker vil du motta en liten hvit vinyl prøve sammen med din ordre. På denne måten kan du først prøve og slipper å bekymre deg for å gjøre feil.

2- Bilder som er klippet langs konturen

Glemt alt om ark med hvite veggklistremerker med et bilde i midten.
Tenstickers leverer dekorativ veggklistremerke som er kuttet rundt ytterlinjene slik at den ser bra ut på en hvilken som helst farget vegg.
Prøv veggklistremerker på barne og ungdoms oppholdsrom og soverom.

3- Ikke reflekterende dekorative veggklistremerker men med veldig levende farger

Vi bruker en spesiell sateng dekorative veggklistremerker som ikke reflekterer lyset, men som har levende farger som virkelig vil sørge for at din hjemme dekor skinner.
Se nærmere på våre klistremerker, fotomural, barne vinyl og alle typer limprodukter for vegg.

Kvaliteten vises i de små detaljene og trenger ikke å være dyre.