Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Overflate

Plassering

Stil

Format

Offentlig

Antall mennekser

Vinyl møbel

En fantastisk samling av dekorative vinyl møbel, alt skreddersydd for at bare møbel i hjemmet ditt!
 
Møbler er overalt, alle har møbler. Men ikke alle dekorerer sine møbler! Vel, vi i Tenstickers er på en en-business oppdrag for å endre det! Vår super talentfulle team av designere har satt sammen en omfattende samling av fantastiske vinyl møbler, som alle kan være perfekt for at reserve møbel som trenger en Gran opp! Tabell, dør, gulv, skap, garderobe - Vi har noe for alle disse tingene og mer! Variasjonen er flott - Uansett hva du leter etter, kan vi bare ha den riktige tingen for deg!

Friske opp hjemmet ditt med klistremerker til møbler


Og fordelene med våre stickers til møbler ikke alle slutten der - Vi tilbyr også en omfattende tilpasning service! Dermed, hvis du har noen design du tror vil gjøre en stor møbel innredning, sende den til %email% og vi vil jobbe med å lage den perfekte møbel vinyl! I mellomtiden, hvis det er et klistremerke i vår butikk som du ønsker å endre på noen måte, er vi glade for å gjøre det også, så om det er å legge til noen få ord, fjerne noen detaljer eller endre farger, vil vi gjøre alt vi muligens kan for å sikre at du får akkurat den riktige klistremerker møbler for deg!

Nå, la oss snakke om våre klistremerker til møble selv. Lett å påføre, ekstremt langvarig og komplett med all den informasjonen du trenger om klistremerkene! I mellomtiden, de forlater absolutt ingen skade eller rester etter fjerning, så hvis du bestemmer deg for at klistremerkene er ikke noe for deg så ikke noe problem! Veggene vil se ut som om det var aldri en møbel klistremerke der. Du kan være litt bekymret for at overflaten og materialet av møbler ikke kan være egnet for våre vinyl møbel stickers. Våre design er egnet for de fleste overflater, men hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og vi vil være bare altfor glad for å hjelpe deg med all den informasjonen du trenger.

Møbler er overalt, så hvorfor ikke sørge for at din skiller seg ut? Vi vil gjerne hjelpe deg ..."
Dekorativt møbelklistremerke med havbunnsmønster med fiskedesign for å forskjønne skap og garderobe i soverommet for barna. Enkelt å bruke og tilgjengelig i alle størrelser.
Dekorativt møbelklistremerke med havbunnsmønster med fiskedesign for å forskjønne skap og garderobe i soverommet for barna. Enkelt å bruke og tilgjengelig i alle størrelser.
Dto 15% I dag
45.88kr39kr

1-24 av 305 veggklistremerker

Søkefilter for å redusere antall treff