Verdensomspennende Levering

Veggklistremerker for tilpasset tekst

En fantastisk tekst tilpasning service, perfekt for å lage dine egne tilpassede tekst klistremerker! Vi i Tenstickers mener at alle fortjener muligheten til å lage sin egen design - alle har forskjellige ord eller setninger som er viktige for dem, noe som er grunnen til at vi nå tilby denne fantastiske service for å gjøre den perfekte personlig tekst klistremerke for deg! Så, enten det er et sitat, navn eller noe annet som kan være aktuelle, vi virkelig tror at vi har det som trengs for å gjøre deg veldig glad faktisk! Du kan få designe nå, men kan du først ønsker å lese gjennom dette:

TILPASS hjemmet ditt med en egen tekst DECAL


Vi i Tenstickers tilbyr et imponerende utvalg av tekst klistremerker, men vi vet også at alle har en annen preferanse når det gjelder den slags ting - Alle har sitater som betyr noe for bare dem, og alle har navn som ikke kan i utgangspunktet avbildet på nettsiden vår, og det er derfor det er så viktig å sette sammen en sterk tilpasning tjeneste, som alle bør være i stand til å skape den perfekte personlige tekst klistremerke for dem!

Prosessen med å lage en personlig tekst merket er en relativt enkel en, som bør være lett nok til å navigere! Alt er vist nedenfor, men tillater oss å snakke deg gjennom det, bare for å være helt sikker på at du får riktig klistremerke for deg: Først tenke på teksten du ønsker å forvandle seg til en egen tekst klistremerke. Skriv inn denne i boksen rett'Text 1'(Du kan skrive inn mer tekst i boksene nedenfor hvis du vil). Deretter bestemmer på hvilken størrelse du ønsker på teksten ved å skrive inn dine tall i boksene rett'measurements'. Etter det, avgjøre hvorvidt du vil at teksten skal være speilvendt orientering eller normal orientering, før du velger en farge fra vår omfattende pall. Til slutt bestemmer på skriften der du ønsker teksten, velge format for teksten i boksen der teksten vises, og du har selv en fantastisk egen tekst klistremerke!

Og til slutt, ikke glem den fantastiske kvalitetsstempel vi kan gi som et resultat av vår supre vinyl - En 15 års levetid og bruk så enkelt som 1,2,3!

Se vår video opplæring for å se hvordan det fungerer.

Introduser teksten

Skriv teksten du ønsker å bruke. Du har en grense på 50 tegn per linje og kan velge mellom ulike fonter og farger.
Vi behandler tekstene indivudelt, linje for linje med de kjennetegnene som er oppgitt.

0kr

Dimensjoner (bredde x høyde)

cm
x
cm

0kr

Dimensjoner (bredde x høyde)

cm
x
cm

0kr

Dimensjoner (bredde x høyde)

cm
x
cm

0kr

Dimensjoner (bredde x høyde)

cm
x
cm

Simuler størrelsen og fargen på overflaten du skal feste veggklistremerket på:

100 cm
50 cm

Overflate dimensjoner

Dersom du velger dimensjonene på overflaten hvor du skal plassere veggklistremerket vil du få muligheten til å dra teksten for å lage den større eller mindre. Størrelsen vil da bli automatisk kalkulert.

x

Vegg farge

Fargen på veggen brukes kun til forhåndsvisning og vil ikke bli en del av designet du har valg.

Viktige notater

1) Totalprisen er prisen pr individuelle tekst som er slått sammen.
2) Vi behandler tekstene indivudelt, linje for linje med de kjennetegnene som er oppgitt.
3) For die-cutting er minimumshøyden på vinylen 2 cm.
4) All vår vinyl har en matt finish.
5) Veggklistremerket vil være i siluett, uten bakgrunn. Dersom du ønsker en bakgrunnsfarge vær så snill å fortell oss hvilken i kommentarfeltet i kjøpsområdet.
6) Målene på hver tekst er basert på boksen med prikkete linjer.
7) Kontakt oss dersom teksten du legger inn inneholder spesielle bokstaver/tegn eller er skrevet i språk som ikke er i det rumenske alfabetet, da disse tegnene ikke bestandig er tilgjengelig.

Individuelle tilbud

Dersom du ønsker å bruke en tekst med mange bokstaver, som et dikt, brev, sang eller et avsnitt fra en bok, vær grei å kontakt oss på info.no@tenstickers.com for å fortelle oss hvilken farge og mål du ønsker på vinylen og legg ved teksten du ønsker å inkludere i ditt design. Vi foretrekker PDF format.

Vurderinger fra kunder som har kjøpt tilpasset veggklistremerke veggkunst

Gjennomsnittsvurdering: 10 / 10

den 07/04/2019 den 13:33 h