Verdensomspennende Levering

Klistremerker med egen tekst

En fantastisk klistremerker med egen tekst service, perfekt for å lage dine egne tekst design! Vi i Tenstickers mener at alle fortjener muligheten til å lage sitt eget design - alle har forskjellige ord eller setninger som er viktige for dem, noe som er grunnen til at vi nå tilby denne fantastiske servicen for å gjøre den perfekte personlig tekst klistremerke for deg så enkelt som mulig! Så, enten det er et sitat, navn eller noe annet som kan være aktuelle, tror vi virkelig at vi har det som trengs for å gjøre deg veldig glad faktisk! Du kan få designet nå, men du burde kanskje først lese igjennom dette:

Tilpass hjemmet ditt med din egen tekst sticker


Vi i Tenstickers tilbyr et imponerende utvalg av egne tekst klistremerker, men vi vet også at alle har en annen preferanse når det gjelder den slags ting - Alle har sitater som betyr noe for bare dem, og alle har navn som ikke kan i utgangspunktet avbildet på nettsiden vår, og det er derfor det er så viktig å sette sammen en sterk tilpasset eget klistremerke med tekst tjeneste, som alle bør være i stand til å skape det perfekte designet for deg!

Prosessen med å lage en personlig tekst sticker er relativt enkelt, som bør være lett nok til å utføre! Alt er vist nedenfor, men tillat oss å snakke deg gjennom det, bare for å være helt sikker på at du får det beste designet for deg: Først tenk på teksten du ønsker å forvandle til et personlig wallstickers tekst design. Skriv inn dette i boksen kalt 'Text 1'(Du kan skrive inn mer tekst i boksene nedenfor hvis du vil). Deretter bestemmer på hvilken størrelse du ønsker på teksten ved å skrive inn dine tall i boksene kalt 'measurements'. Etter det, avgjør hvorvidt du vil at teksten skal være speilvendt orientering eller normal orientering, før du velger en farge fra vårt omfattende utvalg. Til slutt bestemmer du hvilke skrifttype du ønsker, velge format for teksten i boksen der teksten vises, og du har selv et fantastiskt eget tekst wallstickers!

Og til slutt, ikke glem den fantastiske kvalitetsstempel vi kan gi som et resultat av vår supre vinyl til dine klistremerker med egen tekst - En 15 års levetid og bruk så enkelt som 1,2,3! Skaff deg dine egne personlig tekst klistremerke i dag!

Se vår video opplæring for å se hvordan det fungerer.

Introduser teksten

Skriv teksten du ønsker å bruke. Du har en grense på 50 tegn per linje og kan velge mellom ulike fonter og farger.
Vi behandler tekstene indivudelt, linje for linje med de kjennetegnene som er oppgitt.

0kr

Dimensjoner (bredde x høyde)

cm
x
cm

0kr

Dimensjoner (bredde x høyde)

cm
x
cm

0kr

Dimensjoner (bredde x høyde)

cm
x
cm

0kr

Dimensjoner (bredde x høyde)

cm
x
cm

Simuler størrelsen og fargen på overflaten du skal feste veggklistremerket på:

100 cm
50 cm

Overflate dimensjoner

Dersom du velger dimensjonene på overflaten hvor du skal plassere veggklistremerket vil du få muligheten til å dra teksten for å lage den større eller mindre. Størrelsen vil da bli automatisk kalkulert.

x

Vegg farge

Fargen på veggen brukes kun til forhåndsvisning og vil ikke bli en del av designet du har valg.

Viktige notater

1) Totalprisen er prisen pr individuelle tekst som er slått sammen.
2) Vi behandler tekstene indivudelt, linje for linje med de kjennetegnene som er oppgitt.
3) For die-cutting er minimumshøyden på vinylen 2 cm.
4) All vår vinyl har en matt finish.
5) Veggklistremerket vil være i siluett, uten bakgrunn. Dersom du ønsker en bakgrunnsfarge vær så snill å fortell oss hvilken i kommentarfeltet i kjøpsområdet.
6) Målene på hver tekst er basert på boksen med prikkete linjer.
7) Kontakt oss dersom teksten du legger inn inneholder spesielle bokstaver/tegn eller er skrevet i språk som ikke er i det rumenske alfabetet, da disse tegnene ikke bestandig er tilgjengelig.

Individuelle tilbud

Dersom du ønsker å bruke en tekst med mange bokstaver, som et dikt, brev, sang eller et avsnitt fra en bok, vær grei å kontakt oss på info.no@tenstickers.com for å fortelle oss hvilken farge og mål du ønsker på vinylen og legg ved teksten du ønsker å inkludere i ditt design. Vi foretrekker PDF format.

Vurderinger fra kunder som har kjøpt tilpasset veggklistremerke veggkunst

Gjennomsnittsvurdering: 10 / 10

den 07/04/2019 den 13:33 h