Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Blad tapet

hvorfor ikke legge til et vakkert nytt løvverk hjemme hos deg med vårt uvirkelige tapet med bladtema? Du vil kunne bringe skjønnheten du ser utenfor, inn i alle rommene dine, med mønstre designet for å passe til hvert enkelt av rommene dine. Denne samlingen av bladtapet vokser stadig, så du vil definitivt finne riktig tapet for deg! Ikke gå glipp av det, bla gjennom nå.

fra utrolige mønstre til enestående teksturer, har vårt dedikerte designteam tatt med alt i bladveggbeleggkolleksjonen. Det er en stil der ute for alle, enten du vil dekorere et barnerom eller ditt eget, vi er sikre på at du finner noe du elsker. Og hva mer, disse bladene trenger ikke noe vedlikehold overhodet, slik at du kan få det vakre utseendet du har vært ute etter uten å bekymre deg for å visne eller gå til grunne.

inviter utsiden inn med disse nydelige bladveggene!

disse vakre bladpasta-ups vil gi veggene dine et nytt liv, som du vil føle fordelene med mange år på. De gir deg en viss grad av frihet når det gjelder dekorasjon av hver vegg i hjemmet ditt. Du kan dekorere på hvilken måte du vil uten å være i det minste bekymret for skade eller langsiktige forpliktelser. Dra nytte av nåværende stiler og trender med dette bakgrunnsbildet! Du vil ha det mest trendy hjemmet rundt. I tillegg til en fantastisk make-over, gir disse bladmønstrede hengene også fordeler som økt dybde, varme og masse karakter. Hva mer kan du be om?

dette tapetet med bladmønster kan enkelt påføres på en hvilken som helst glatt vegg i hjemmet ditt, og fjern eventuelle ufullkommenheter. De etterlater ikke krøller eller merker og vil ikke skrelle eller boble. Refleksjon eller glans samsvarer heller ikke med disse bladene bakgrunnsbilder fordi de er motstandsdyktige mot disse problemene! Deres holdbarhet er utrolig og vil vare utrolig lange perioder, og gir deg fleksibilitet til å bytte bakgrunn når du vil, bare en annen fantastisk fordel du får når du kjøper hos oss.

hvis du aldri har brukt tapet før og er bekymret, ikke få panikk fordi våre blad motiv bakgrunnsbilder er lett å bruke. Vi sender instruksjoner sammen med bakgrunnsbilde, pluss at det er ekstra informasjon på nettstedet vårt! Hva venter du på? Kjøp bladene dine lim inn nå, det er ikke nødvendig å se lenger!

1-24 av 41 tapet