0
Filtre

Tema

Overflate

Plassering

Stil

Format

Offentlig

Antall mennekser

Klistremerker til biler

Tiden har endelig kommet for å Pimp your ride! Og som skjebnen ville ha det, har du sikkert kommet til rett sted! Vår samling av fantastiske, humoristiske, søte, dramatisk (... listen er lang) bil klistremerker er sikker på å ha noe å imøtekomme din smak, bil, eller begge deler. Enten du tar din hot rod å spore, eller ønsker å gran opp chick magnet, her på tenstickers vi vet at vi kan imøtekomme dine hver bil decal behov. Så hva venter du på? Ta en titt!

Bil dekaler for alle


Som vi sa, er vi sikre på at vi kan dekke bilen med glede i en eller annen med vår stadig voksende katalog av bil dekaler måte. Alle som er skapt av våre svært hardtarbeidende og talentfulle design team, som jobber døgnet rundt for å skape nøyaktig design som du drømmer om. Fra søt liten baby på plateprodukter som vil holde deg og dine barn det litt tryggere, til fantastisk jakt go-raskere striper for å vise andre sjåfører som er kongen på veien, det er en merket her akkurat for deg, venter på å bli sendt til ditt hjem.

Hvis du fortsatt ikke har funnet det du leter etter etter alt som rulling, frykter ikke slitne reisende! Vi er stolte av å være en av de fremste formidlere av tilpass støtfanger klistremerker på internett i dag. Du trenger bare å laste opp bildet du vil at vi skal slå inn i en bil klistremerke, forteller oss størrelsen og vår fantastiske design team vil komme til å jobbe med å snu din drømme bil klistremerke til virkelighet.

Du kan tenke, “kan disse bil klistremerker virkelig tåle naturkreftene?”. Du satser de kan! Vi har høy kvalitet vinyl bil klistremerker er fleksible, holdbare og svært lang levetid. Bruke dem på en glatt overflate på bilen (helst den mest synlige delen!) Uten frykt for bobler, rynker eller rips. Deretter begynne å nyte din bil klistremerke i flere tiår framover, inntil den skjebnesvangre dagen at du valgte å ta det ned (hvis du skulle ønske å!). Fjerning er like enkelt, uten merker, rester eller skader etterlatt på din elskede kjøretøy."

10 / 10

3 Informasjon

1-24 av 65 veggklistremerker