Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Format

Stripete vinyltepper

striper, de er en klassiker, ikke sant, morsomme, quirky og alltid i stil. Så du kan aldri gå galt med et stripete vinylteppe for å legge til mer karakter i rommene! Med en fantastisk samling som tilbyr design på flere forskjellige farger, har du ingen problemer med å finne noe du liker! På grunn av den stadig økende populariteten til disse stripete vinylteppemønstrene, er det ikke noe bedre tidspunkt å kjøpe en mens de fortsatt er på lager, for å legge til noe ekstra spesielt i hjemmet ditt. Det er et trykk som passer for alle og ethvert rom takket være vårt brede utvalg!

designteamet har tatt med denne samlingen fordi, selv om striper kanskje ikke er det mest unike med design, tror vi at de er en stift som alle burde ha i hjemmet. De kan ikke annet enn å passe inn automatisk og se utrolige ut. Denne enorme og fantastiske samlingen med stripete mønstrede vinylgulv passer lett inn i hjemmet ditt.

striper er tilbake!

med tillegg av noen av de fantastiske teppene våre, inkludert stripete vinylgulv , vil du legge merke til at en varmere og lysere energi kommer inn i hjemmet ditt. Gir deg det perfekte personlige preget til ethvert rom, noe som gir et mer hjemmekoselig miljø. De utrolige egenskapene disse gulvene tilbyr, er uten sidestykke, de lyser opp, beskytter og gir rommet ditt så mye karakter at alle vennene og familien vil være sjalu, og med rette. Våre stripete vinylmatter kan også tilpasses med hensyn til dimensjonering, slik at de blir tilpasset huset ditt! Passer inn akkurat der du vil ha det som om det alltid var skjebnebestemt å være der.

disse pvc vinyl stripete teppene pusser opp og gir rommene dine et veldig fargerikt og morsomt utseende! Produktene våre er superenkle å påføre og er problemtette, så det er ikke flere problemer å håndtere! Ekspert eller ikke, produktene våre er enkle å bruke for alle, vi inkluderer også instruksjoner bare i tilfelle du trenger dem! Vi bruker materialer av høy kvalitet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for riving, problemer eller bretter! Disse teppene er barn- og kjæledyrvennlige, i tillegg til at de er allergivennlige. å rengjøre dem alt du trenger er en fuktig klut, du kan si farvel til alt det som svever og hei å nyte det stripete vinylteppet ditt med familie og venner!

vi vet at du vil elske det nye utseendet ditt med disse stripete vinylmattene , så hva hindrer deg i å få en, bla i samlingen nå.

1-23 av 23 vinylteppe