0

Vegg klistremerke av en ugle

Tenstickers. Vegg klistremerke av en ugle. Et dekorativt dekal av en ugle på en tre gren. Denne kule designen er fra vår samling av ugleveggetiketter for å gi hjemmet ditt et nytt utseende.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)
Et dekorativt dekal av en ugle på en tre gren. Denne kule designen er fra vår samling av ugleveggetiketter for å gi hjemmet ditt et nytt utseende. dekorere ethvert rom hjemme for et nytt og originalt utseende og en morsom atmosfære. Det passer for alle aldre, ideelt for å dekorere et barns soverom eller lekerom. De vil elske det!

leter du etter en veggdekorasjon som vil lyse opp uansett rom du legger det inn? Dette ugle vegg kunst merket er den ideelle dekorasjon som vil overraske dine gjester og familie. Hvis barnet ditt er en stor fuglelskere, så vil de definitivt smile når hans / hennes rom er dekorert med dette fantastiske dekalet.

dette klistremerke av en fargerik ugle på en tre gren er lett å påføre og etterlater ingen rester på veggen din. Finnes i mange forskjellige størrelser og kan påføres på alle glatte overflater.

Informasjon om Vegg klistremerke av en ugle

Referanse:: A3470

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.