0

Svart katt bærbar klistremerke

Tenstickers. Svart katt bærbar klistremerke. Hvis du elsker dette dyret, unn deg dette bildet. * avhengig av størrelsen på enheten, kan størrelsen på klistremerket variere litt.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)
bærbar klistremerke med bildet av en svart katt som stirrer, fra vår dyre klistremerke samling. Hvis du er en elsker av dette dyret, ta dette spektakulære bildet. En gang plassert på den bærbare datamaskinen, vil det la alle imponere. Denne klistremerket vil vise din kjærlighet til katter og luften av mysterium som omgir dem.
du kan bestille denne bærbare vinylen i flere størrelser for å passe til størrelsen på datamaskinen din. Det er lett å påføre uten å etterlate rynker eller bobler inni.
velg den størrelsen som passer best til datamaskinen din, og hvis du er i tvil om målingene, skriv til oss i observasjonsdelen av kjøpsområdet om den nøyaktige størrelsen på huset ditt og tilpass limet til dem. * avhengig av størrelsen på enhet, kan proporsjonene av vinylen variere litt.

Informasjon om Svart katt bærbar klistremerke

Referanse:: A4409

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.