0

Rød verdenskort vegg klistremerke

Tenstickers. Rød verdenskort vegg klistremerke. En rød verdenskort vegg klistremerke fra vår samling av røde vegg klistremerker. Gjør soverommet ditt sentralt i denne designen. Liker du å reise? Hvis ja, så er dette det ideelle dekalet for å dekorere hjemmet ditt. En stilig og sofistikert veggdekorasjon.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)

En rød verdenskort vegg klistremerke fra vår samling av røde vegg klistremerker. Gjør soverommet ditt sentralt i denne designen. Liker du å reise? Hvis ja, så er dette det ideelle dekalet for å dekorere hjemmet ditt. En stilig og sofistikert veggdekorasjon.

det er på tide å male byen, nei verden rød. Hvis det noen gang var et "allsidig" klistremerke, må det være dette. Ideell for ditt soverom, stue, garderobe, barnerom, kontor og styrerom, kan denne veggdekalen brukes omtrent hvor som helst uten å se rare eller ut av sted. Legg til litt farge og personlighet i hjemmet ditt med dette limet laget av den beste vinylen. Klistremerket er tilgjengelig i mange størrelser for et mer tilpasset utseende. lett å påføre og etterlater ingen rester etter fjerning. Bestill nå og gjenoppfinne dine vegger.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informasjon om Rød verdenskort vegg klistremerke

Referanse:: A1164

Stil på veggklistremerket:
Silhuett vegg klistremerker

Format:
Horisontal

Publikum å rette seg mot:
Voksne
Alle aldre

Antall personer:
Uten folk