Verdensomspennende Levering
0

Regnbue styreflate klistremerke

Tenstickers. Regnbue styreflate klistremerke. Regnbue klistremerke for pekefeltet i en bærbar pc er en oppsiktsvekkende og original idé for å tilpasse enheten din! Lett å bruke.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)

Enhetene som er notert i størrelsesfeltet er i cm.

Minimum størrelse 3 cm x 3 cm.

x

I disse dimensjonene, vil veggklistremerket bli sendt i flere deler.


Dekorative klistremerke for en touchpad i en bærbar pc. Dekorér den bærbare datamaskinen med originale bærbare klistremerker og gjør enheten din original. touchpad-klistremerker forstyrrer ikke bruken av berøringsplaten. regnbue klistremerket for et berøringspanel i en bærbar pc vil fungere bra på alle enheter. En fargerik regnbue bærbar klistremerke er også en god ide for en gave. Sjekk ut våre lgbt laptop klistremerker og overraske venner med originaliteten til enheten din. Fargerike styreflate klistremerker er enkle å påføre og ikke etterlate spor av lim etter fjerning. Klistremerker til en styreflate er tilgjengelige i alle størrelser.

Informasjon om Regnbue styreflate klistremerke

Referanse:: A15811

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.