0

Pirat skip barn klistremerke

Tenstickers. Pirat skip barn klistremerke. En fantastisk svart-hvitt design for barn fra vår samling av pirater vegg klistremerker. Dette fantastiske piratskibskortet er den perfekte veggdekorasjonen for å gi barnas rom et nytt og autentisk utseende og en hyggelig atmosfære for alle.

Vegg farge

Farge
T
Dimensjoner (bredde x høyde)
En fantastisk svart-hvitt design for barn fra vår samling av pirater vegg klistremerker. Er barnet ditt en stor fan av pirater og skattejakt? En kystvann kunst klistremerke for barn som illustrerer et piratskip på sjøen beveger seg drastisk og veldig hektisk på grunn av de sterke bølgene. En pirat som ser etter en skattekiste full av gull i en mystisk øy! La barnet bli med dette galne eventyret.

hvis du er ute av ideer og ikke vet hvordan du skal dekorere barnas soverom eller lekerom så er det ikke nødvendig å bekymre deg lenger! Dette fantastiske piratskibskortet er den perfekte veggdekorasjonen for å gi barnas rom et nytt og autentisk utseende og en hyggelig atmosfære for alle. Og moroa stopper ikke der! Du kan velge over 50 forskjellige farger og forskjellige størrelser for å få det ultimate utseendet! Det er super lett å påføre og etterlater ingen rester ved fjerning.

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.