0

Personlig london buss klistremerke

Tilpasses
Tenstickers. Personlig london buss klistremerke. Et flott klistremerke av en ikonisk london-dobbeltdekkbuss, med plass til å legge til navnet ditt for å gjøre det mer personlig for deg! Hvis du ønsker å dekorere hjemmet ditt med et klassisk britisk tema, så er denne søte designen perfekt for deg.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)
Tilpasset

Et flott klistremerke av en ikonisk london-dobbeltdekkbuss, med plass til å legge til navnet ditt for å gjøre det mer personlig for deg!

hvis du ønsker å dekorere hjemmet ditt med et klassisk britisk tema, så er denne søte designen perfekt for deg. Legg til familienavnet ditt, eller hvilken som helst tekst du liker, i rommet for å gjøre det til noe mer unikt. Fans av englands hovedstad er sikker på å elske dette dekalet med en enkel, men sjarmerende illustrasjon. Denne enkle, men effektive, røde uk-designen er sikker på å gi hjemmet ditt det estetiske du vil ha.

husk å skrive inn navnet ditt i tekstboksen! Velg fra en rekke størrelser, eller hvis du ikke finner størrelsen du leter etter, send oss ​​en epost på info.no@tenstickers.com.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Kilde: freepik

Informasjon om Personlig london buss klistremerke

Referanse:: A8771

Stiler på veggklistremerker:
Personlige klistremerker
Tegning klistremerker

Format:
Horisontal

Publikum å rette seg mot:
Voksne
Tenåringer
Barn

Antall personer:
Uten folk