Verdensomspennende Levering
0

Paris kjøleskap wrap

Tenstickers. Paris kjøleskap wrap. Et flott veggmaleri paris, et perfekt minne klistremerke. Paris klistremerker er unike frankrike klistremerke og frankrike vegg klistremerker til stuen!

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)

Enhetene som er notert i størrelsesfeltet er i cm.

Minimum størrelse 3 cm x 3 cm.

x

I disse dimensjonene, vil veggklistremerket bli sendt i flere deler.


Et liv i paris, hvem ville ikke ha det? Vandre langs elva og eiffeltårnet på en søndag morgen, hvor vakkert! Denne flotte muren klistremerke paris er perfekt minnepinne av tiden du hadde eller vil bruke i paris. Paris er en by full av romantikk, vakker arkitekt og deilig fransk mat. Denne paris klistremerke er et unikt frankrike klistremerke for stuen og er også egnet som en gave til venner eller familie som elsker frankrike eller paris. frankrike vegg klistremerker er ideelle! Om klistremerke paris : paris veggen dekorasjon er laget av sterk vinyl klistremerke materiale. Dette betyr at klistremerket har en høy kvalitet og er tilgjengelig for å holde fast i veggen i og utenfor huset. Du kan enkelt holde frankrike klistremerket på vegger, dører, vinduer og også på flate møbler stykker.

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.