0

New york city silhouette laptop sticker

Tenstickers. New york city silhouette laptop sticker. Alle elsker new york city! En fantastisk bærbar skinndekal som illustrerer den ikoniske new york skyline, perfekt for å personliggjøre den bærbare datamaskinen, fra vår macbook-klistremerkekolleksjon til enheten. Et flott design for å gi enheten en ny og frisk utseende.

Vegg farge

Farge
T
Dimensjoner (bredde x høyde)
Alle elsker new york city! En fantastisk bærbar skinndekal som illustrerer den ikoniske new york skyline, perfekt for personalisng din laptop ,   fra vår macbook klistremerke samling for enheten din. Et flott design for å gi enheten en ny og frisk utseende. Det vil få alle å snakke om det. Du kan nå tilpasse din bærbare eller nettbrett med dette unike klistremerket som også kan tilpasses.

denne nye york city silhouette design for mac er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser. Super lett å søke og fjerne.

Informasjon om New york city silhouette laptop sticker

Referanse:: A6189

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.