0

Marine knute vegg klistremerke

Tenstickers. Marine knute vegg klistremerke. Dekorere veggen av hjemmet ditt med design fra vår samling av sjøvegg klistremerker. En fantastisk marin knut border sticker å dekorere hjemmet ditt. Super allsidig og fås i 50 forskjellige farger.

Vegg farge

Farge
T
Dimensjoner (bredde x høyde)

Enhetene som er notert i størrelsesfeltet er i cm.

Minimum størrelse 3 cm x 3 cm.

x

I disse dimensjonene, vil veggklistremerket bli sendt i flere deler.


Dekorere veggen av hjemmet ditt med design fra vår samling av sjøvegg klistremerker. En fantastisk marin knut border sticker å dekorere hjemmet ditt. Leter du etter noen veggdekorasjoner som gir hjemmet ditt et preg av originalitet? Denne kystveggkonsten vil gi hjemmet ditt ikke bare et snev av originalitet, men også en frisk atmosfære. Hvis du ikke er helt sikker på dette designet, så sjekk resten av våre klistremerker til sjømuren.

denne marine knut decal fungerer som en kant rundt dine vegger, den er super allsidig og er tilgjengelig i 50 forskjellige farger for å sikre at du er hjemmeinnredning så personlig som mulig.

Vurderinger fra kunder som har handlet hos oss Marine knute vegg klistremerke

Gjennomsnittsvurdering: 10 / 10

den 22/08/2019 den 09:14 h

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.