0

Krets trevegg klistremerke

Tenstickers. Krets trevegg klistremerke. Krets trevegg klistremerke som kombinerer verden av natur og teknologi. Særegent og originalt design ideelt for å dekorere ethvert rom. Denne teknologien veggdekalen representerer en perfekt blanding av vitenskap og natur; den intrikate utformingen av ledninger og kabler strekker seg ut som grener.

Vegg farge

Farge
T
Dimensjoner (bredde x høyde)
krets trevegg klistremerke som kombinerer verden av natur og teknologi. Særegent og originalt design ideelt for å dekorere ethvert rom.
navnet, kretsetreet, sier alt. Denne teknologien veggdekalen representerer en perfekt blanding av vitenskap og natur. Den intrikate utformingen av ledninger og kabler som strekker seg ut som grener, er en glede for alle de techies og naturelskere der ute. Mens denne veggdekalenderen vil være en perfekt partner for studielokalet, kan du også bruke den i ditt soverom, stue og spisestue. Velg en størrelse, farge og orientering for en tilpasset veggmural. Det var aldri så lett å kombinere vitenskap og natur!

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.