0

Kjærlighet paw wall sticker

Tenstickers. Kjærlighet paw wall sticker. Kjærlighetsmåtteklistremerke med poteutskrift. Dette er det perfekte eksempelet på hvordan kjærlighet kan spres i husstanden gjennom hunder, eller med andre ord "mans beste venn". Vakker rød og svart tekst klistremerke for å gi kjærlighet og varme til hjemmedekningen din.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)
kjærlighetsmåtteklistremerke med poteutskrift. Dette er det perfekte eksempelet på hvordan kjærlighet kan spres i husstanden gjennom hunder, eller med andre ord "mans beste venn". Forestill deg at du kommer tilbake fra jobb til en kjærlig familie og lydig hund, og der ser du på veggen et vakkert plassert vinyl-klistremerke som komplimenterer den perfekte situasjonen. Vi tror at hvert hus skal fylles av kjærlighet, hengivenhet, medfølelse og det meste viktigst lykkelige folk. Denne teksten klistremerke vil la gjestene vite at ditt hjem er fylt med kjærlighet, og dette er uvurderlig og uerstattelig. Vakker rød og svart tekst klistremerke.

mange størrelser og farger tilgjengelig for å tilpasse seg miljøbehovet.

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.