Verdensomspennende Levering
0

Geometriske former abstrakte klistremerke

Tenstickers. Geometriske former abstrakte klistremerke. Et dekorativt blått geometrisk abstrakt veggklistremerke-design som vil være fint å dekorere stuen eller soverommet ditt. Denne designen er enkel å bruke.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)
Et originalt dekorativt blått veggklistremerke som er laget i veldig fin form. Dette designet har en veldig flott og mønstret geometrisk form som du vil elske å dekorere hjemmet ditt med. Dette designet har et lite snev av svart i seg for å få det til å se veldig unikt ut og ha et nydelig utseende på overflaten. Denne abstrakte geometriske utformingen av veggoverføringsdesign kan brukes i stuen, soverommet eller hvor som helst du ønsker. Denne designen er veldig enkel å påføre og danner ikke luftbobler på overflaten. Med denne designen kan du velge størrelsen du foretrekker, og bruken er veldig enkel fordi den er selvklebende.

Informasjon om Geometriske former abstrakte klistremerke

Referanse:: A18011

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.