0

Geometrisk kanindekal

Tenstickers. Geometrisk kanindekal. En geometrisk veggklistre av et kaninflate. Strålende design fra vår samling av kaninmuren klistremerker for å dekorere ditt soverom eller stue eller la barna dine nyte det og bruke det på veggene til barnas soverom eller barnehage!

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)
En geometrisk vegg klistremerke av en kanin ansikt fra freepik. Strålende design fra vår samling av kaninmure klistremerker for å dekorere hjemmet ditt. Leter du etter noen veggdekorasjoner med stilstil? Dette kanindekalet er perfekt for å kvitte seg med det tomme rommet hjemme og skape en fantastisk atmosfære sammen med et elegant utseende.
bruk denne fargerike veggmuren til å dekorere ditt soverom eller stue eller la barna dine nyte det og bruke det på veggene til barnas soverom eller barnehage! En karakteristisk slående funksjon for å dekorere vegger, skap, enheter og apparater. Flott for dyrelskere. Tilgjengelig i forskjellige størrelser. Lett å påføre og fjerne.

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.