0

Dusj klistremerke for skogsgrener

Tenstickers. Dusj klistremerke for skogsgrener. Utmerket dusj klistremerke for å legge til et personlig preg på ditt bad innredning. Bruk dette gjennomsiktige dusjdekselet for å gi personvern, mens du fortsatt tillater litt lys. Tilgjengelig i forskjellige størrelser og 50 forskjellige farger, inkludert gjennomsiktige farger!

Vegg farge

Farge
T
Dimensjoner (bredde x høyde)

Enhetene som er notert i størrelsesfeltet er i cm.

Minimum størrelse 3 cm x 3 cm.

x

I disse dimensjonene, vil veggklistremerket bli sendt i flere deler.


Utmerket dusj klistremerke for å legge til et personlig preg på ditt bad innredning , fra våre planter og trær klistremerker samling. Bruke denne t ranslucent dusj klistremerke til å gi privatliv samtidig gir litt lys i. Denne nydelige dusjdøren klistremerke er tilgjengelig i alle størrelser du ønsker, og over 50 forskjellige farger.
høy kvalitet viny l som etterlater ingen rester ved fjerning.
* send oss ​​e-post på info.no@tenstickers.com for å få dette designet i en bestemt størrelse som passer deg eller en gjennomsiktig versjon av de ovennevnte fargene.

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.