Verdensomspennende Levering
0

Brune toner bad mosaikk vinyl

Tenstickers. Brune toner bad mosaikk vinyl. En flott design som illustrerer forskjellige nyanser av brun for å skape en stilig og varm atmosfære!
Tenstickers. Brune toner bad mosaikk vinyl. En flott design som illustrerer forskjellige nyanser av brun for å skape en stilig og varm atmosfære!

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)

Enhetene som er notert i størrelsesfeltet er i cm.

Minimums tiltak for dette produkt er av 3 cm x%% minHeight

x

I disse dimensjonene, vil veggklistremerket bli sendt i flere deler.


En flott design som illustrerer forskjellige nyanser av brun for å skape en stilig og varm atmosfære! Et dekal fra vår samling av fliser klistremerker til badet ditt. Er ditt bad tomt? Trenger det litt farge? Hvis ja, dette er det ideelle dekalet for deg å skape en atmosfære du vil elske. Det vil også gi ditt bad et fascinerende utseende. personliggjøre badet ditt!

hvis du ikke er overbevist eller ikke har lyst på dette designet, så sørg for at du sjekker resten av våre mosaikkfliser klistremerker!

denne flisebelagt design med kule toner er veldig enkelt å påføre og fjerne. Det etterlater ingen rester ved fjerning. Hvis du trenger en bestemt størrelse email oss på info.no@tenstickers.com.

Informasjon om Brune toner bad mosaikk vinyl

Referanse:: A10594

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.