Verdensomspennende Levering

Barn tilpasset regnbue sky klistremerke

Tilpasses
Tenstickers. Barn tilpasset regnbue sky klistremerke. Et personlig barnes veggmaleri med en lys og fargerik design av en regnbue og sky.

Et personlig barnes veggmaleri med en lys og fargerik design av en regnbue og sky. Ideell for å dekorere barnas soverom på en personlig måte.

gjør ditt barns soverom mer unikt for dem med en spesiell disney stil skrift som du kan tilpasse med hvilket som helst navn du liker! En morsom regnbue klistremerke som vil se bra ut i jenter eller gutter rom.
velg fra en rekke størrelser og gi oss beskjed om det påkrevde navnet i boksen "notater" på betalingssiden. Lett å påføre på en flat overflate og avtagbar uten å etterlate noen rester.
husk å skrive inn navnet ditt i tekstboksen!Tenstickers. Barn tilpasset regnbue sky klistremerke. Et personlig barnes veggmaleri med en lys og fargerik design av en regnbue og sky.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)

Tilpasset

Informasjon om Barn tilpasset regnbue sky klistremerke

Referanse:: A4811

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.