0

Bærbar klistremerke av en djs plater

Tenstickers. Bærbar klistremerke av en djs plater. Dekal klistremerke av en djs plater for de som elsker djs og deres arbeid! * avhengig av størrelsen på enheten, kan proporsjonene variere litt.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)
bærbar klistremerke av en djs plater for de som elsker djs og deres arbeid! * avhengig av størrelsen på enheten, kan proporsjonene variere litt.
Å være en dj har alltid vært og skal alltid være den kuleste jobben i verden. Dette dekaletiketten endrer søket etter det morsomste klistremerket til den bærbare datamaskinen. Velg en limstørrelse og gi vinger til den bærbare datamaskinen med denne sensasjonelle vinyl lim. Et dj-plater som er et must-ha for alle som er gal i kjærlighet med musikk. Denne vinylkvaliteten av høy kvalitet fungerer ikke bare som et fancy tilbehør til den bærbare datamaskinen, men også som beskyttelse mot støv og riper. Det er enkelt å søke og fjerne. Kan ikke bli bedre enn det, kan det?

Informasjon om Bærbar klistremerke av en djs plater

Referanse:: A4400

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.