Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Format

Vinylvegtepper

husker du å ha et teppe med små byer og veier på? Hvor skulle du kjøre lekebiler? Dette må være vårt favoritt barndomsminne. Vel hvorfor ikke dekorere barnerommet ditt med et av disse vinylteppene og få dem til å føle den samme spenningen? Vi er sikre på at de vil bli underholdt i timevis! Disse mattene hjelper massivt med kognitiv utvikling av barnet ditt når de utforsker og finner ut alle rutene på kartet deres, og forbedrer dermed deres problemløsning og sosiale ferdigheter.

vårt fantastiske designteam har kommet på den beste ideen om å bringe tilbake denne eksplosjonen fra fortiden, slik at barna dine kan oppleve denne vinylmønstrede matter som vi klarte å gjøre da vi var yngre. Med disse teppene kan du legge til en ekte hjemmekoselig følelse i hjemmet til en så liten pris, og dine slag vil absolutt elske dem.

kom deg tilbake på veien med vinylgulvet vårt

det dekorative preget som et vinylteppe på veien gir, vil varme opp alle rom og gir beskyttelse og dybde til et rom. Du kan dra nytte av alle disse ved kjøp av dette fantastiske produktet, samt de lærerike og morsomme elementene det fører med seg.

våre vinyltepper i pvc er veldig enkle å rengjøre, bare tørk dem av med en fuktig klut, så er du klar til å kjøre, noe som gjør dem enkle å spille på og frigjør deg for de forferdelige sveveroppgavene! Disse produktene tåler lett millioner av bilturer som blir spilt ut på dem, da de aldri vil rive, rynke eller bli misfarget, og beskytter også gulvet ditt mot flekker, søl eller riper! Disse barnevennlige allergivennlige teppene passer perfekt for familielivet.

her på tenstickers stopper vi ikke bare med å gi deg og barna dine fantastiske minner å dele som familie. Vi vil at disse minnene skal føles mye mer personlige for dere begge. Derfor har vi også laget tilpassede vinylteppetepper som gjør at du kan legge til barnets navn i matten eller enda bedre, kalle veddeløpsbanen etter den lille. Denne ekstra personaliseringen gjør denne samlingen enda mer spesiell, og vi er så glade for å dele den med deg!

så, hva hindrer deg i å få en nå? Lys opp hjemmelivet og gi barna dine gleden som disse vinylmønstrede teppene en gang ga deg!

1-24 av 35 vinyltepper