Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Format

Mosaikkvinyltepper

har du ønsket deg mosaikkmønstre en stund, men kan ikke rettferdiggjøre prisen? Mosaikkene våre er definitivt veien å gå. Du vil motta et fantastisk produkt med og enda bedre pris. Gjør alle vennene dine misunnelige med disse fantastiske mosaikkvinylteppene. Våre fantastiske design vil fange alles oppmerksomhet og legge til den siste prikken du har vært ute etter, slik at du kan legge til din egen personlige spinn på alle rommene i hjemmet ditt. Det være seg kjøkkenet, stuen eller badet ditt, det er noe for enhver plass i hjemmet ditt.

vårt utrolige designteam har kommet med en fantastisk samling av mosaikkvinylmatter i en rekke forskjellige mønstre, farger og størrelser, noe som betyr at den perfekte for deg er der ute og venter på at du skal kjøpe den. Med tillegg av vårt tilpassede måleverktøy, vil du kunne lage et perfekt mosaikkmønstret vinylgulv i perfekt størrelse, noe som gjør alle gjestene dine ekstremt misunnelige. Det vil virkelig passe inn så godt at det vil se ut som det ble laget for deg og bare deg!

få mest mulig ut av mosaikker

her på tenstickers kan vi ikke anbefale nok installasjon av noen av teppene våre, inkludert mosaikkvinyltepper , på grunn av de utrolige fordelene de gir hjemmet ditt, noe som gir et varmere og mer hjemmekoselig miljø. De fantastiske egenskapene disse gulvene tilbyr er essensielle i ethvert hjem, de lyser opp og gir så mye mer karakter og dybde til ethvert rom. Når du får en, vil du aldri se tilbake!

du vil bli enda mer glad for å høre at våre mosaikk-pvc-vinyltepper er veldig enkle å påføre og veldig problemfri. De har praktiske instruksjoner, slik at alle kan gjøre det. Gulvet vårt er laget for å vare i en travel husstand, da de også er kjæledyr- og barnevennlige, i tillegg til at de er allergivennlige! Å rengjøre disse mosaikkvinylteppene alt du trenger er litt vann og en klut, det er så enkelt! Ingen grunn til å nå vakuumet igjen. Og tro det eller ei, de er motstandsdyktige mot tårer og blink, mens de beskytter mot søl, flekker eller riper som kan oppstå.

vårt mosaikkgulv i vinyl vil få hjemmet ditt til å se fantastisk ut! Fortsett, hva venter du på? Krydre rommene dine med de vakre farger og mønstre som tilbys i denne samlingen.

Et hvitt og blå fliser vinylteppe for alle fliselskere. Dekorer hvilken som helst plass i huset ditt med dette vakre mosaikkvinylteppet.
Et hvitt og blå fliser vinylteppe for alle fliselskere. Dekorer hvilken som helst plass i huset ditt med dette vakre mosaikkvinylteppet.
Dto 15% I dag
410.59kr349kr
Et moderne, fargerikt vinylteppe som gir hjemmet ditt et søtt og moderne preg. Ikke gå glipp av muligheten til å ta en titt på dette designet.
Et moderne, fargerikt vinylteppe som gir hjemmet ditt et søtt og moderne preg. Ikke gå glipp av muligheten til å ta en titt på dette designet.
Dto 10% I dag
376.67kr339kr

1-24 av 68 vinyltepper