Verdensomspennende Levering
0
Filtre

Tema

Overflate

Plassering

Stil

Format

Offentlig

Antall mennekser

Veiskilt vegg klistremerker

pip pip! veiskilt klistremerker som viser en rekke veiskilt, perfekt å dekorere garasjen din, parkeringsområdet, dører med. veimerkene våre vil informere sjåførene om hva de skal gjøre og ikke gjøre i parkeringsområdet ditt! Trenger du ikke lenger å slite med dårlig parkerte biler, eller sjåfører som ikke bremser! Mange forskjellige design tilgjengelig for hvert scenario. Produktene våre kan brukes hvor som helst, dører, vegger, skiltposter, vinduer!

fordi veiregler er de viktigste reglene!


med klistremerker som 'p' for parkering, vil alle som besøker hjemmet ditt eller forretninger umiddelbart vite hvor de skal parkere takket være våre klistremerker for motorvei. Ikke flere stjeler mellomrom, ikke mer kjemper om mellomrom, parkering er laget hver med slike klistremerker! Besøkende vil være så takknemlige for at de ikke trenger å søke etter mellomrom lenger!

vi har til og med klistremerker som belyser eventuelle problemer i veien videre, for eksempel byggearbeid, bare en vei, gater, høyre og / eller venstre hjørne. Sikkerhet på veien er en prioritet, så sørg for at bilistene kjenner til potensielle farer fremover.

her hos tenstickers har vi et fantastisk grafisk designteam som hjelper deg med å lage ditt perfekte veiskilt-klistremerke. Våre fantastiske skiltklistremerker er laget for å måle og i henhold til ønsket spesifikasjoner, størrelse, farge, design, bare gi oss beskjed. Finishen på produktene er matt slik at den tilpasser seg overflaten der du plasserer den. Hvis du allerede har designet og vil ha det på et skiltmerke , kan det ikke være enklere. Vi har den personlised klistremerke delen som lar deg laste opp bildeannonsen din endre den på hvilken som helst måte du ønsker. Alternativt kan du også sende oss en e-post til info@tenstickers. Co. Uk med designspesifikasjonene dine, og vi vil gjerne sende dette til vårt designteam.

så hvorfor ikke bla gjennom denne samlingen med vinyl-vegskilte-klistremerker nå, og få slutt på alle dine problemer! Vi elsker å lage designene du ønsker, med fargene, målene, mønstrene du ønsker, alt til en rimelig pris. Fortsett, hva er det som stopper deg?

ikke glem at vi alltid er glade for å hjelpe, så spørsmål eller tvil bare send oss en e-post så hjelper vi deg. Vinylene våre er laget av høykvalitetsmaterialer, som er motstandsdyktige mot rynker og bretter, og med fargeblekk av høy kvalitet vil bildet ditt se feilfritt ut. Ved å bruke boblefast vinyl vil du også være trygg mot bobler.
En nyttig og høy kvalitet skilt vegg klistremerke som indikerer at det er parkeringssone. Flott design for å gjøre parkeringssonen enkel å finne.
En nyttig og høy kvalitet skilt vegg klistremerke som indikerer at det er parkeringssone. Flott design for å gjøre parkeringssonen enkel å finne.
29kr

1-24 av 42 veggklistremerker