Verdensomspennende Levering
0
Filtre

Tema

Overflate

Plassering

Stil

Format

Offentlig

Antall mennekser

Kino vegg klistremerker

kinoelsker? Filmfan? kino-klistremerkene våre er helt perfekte for deg. Vil du kunne forvandle det kjedelige og intetsigende utseendet til rommene i huset og gjøre dem til steder med mye originalitet og karakter. Gi dine vegger som mye trengte gjøre over med våre kinodekaler!

disse designene er perfekte for rommene der du ser på favorittfilmene dine, kanskje i salongen. Helt fantastiske vinylkino-klistremerker som vil gi et varig inntrykk for hver person som ser på veggene dine. Våre vinyl kino dekaler vil skape en fantastisk atmosfære i noen av rommene dine. Du kan bruke disse designene på en hvilken som helst flat og glatt overflate. Dekorere veggene med ditt favorittfilm sitat, eller til og med dekorere vinduene dine med en elsket karakter!

3, 2, 1 handling! Legg litt action og karakter til veggene dine!


vi har et fantastisk utvalg av klistremerker tilgjengelig for filmfanatikere. Her kan du fjerne mer enn 300 design! Noen av våre design inkluderer hollywoodstjerner som du kan tilpasse med ditt navn, bilder av kinoikoner og mye mer. Vi har klistremerker med filmer til den bærbare datamaskinen, sitater fra harry potter, lord of the rings, star wars, det er noe for enhver smak.
filmoverføringsbilder er et fantastisk tilskudd i ethvert rom, barnas barnerom, soverommet eller salongen din. Finn ditt perfekte design, endre størrelser og farger i henhold til dine preferanser, og bruk det deretter enkelt på din flate overflate eller vegg!

vårt fantasiske, gafiske designteam kan endre de fleste produktene i samlingen vår, i henhold til dine behov. Så hvis du trenger en bestemt størrelse og ikke finner den, ingen bekymringer, bare gi oss beskjed. Vil du kunne få ditt perfekte filmklistremerke som kan tilpasses uten problemer! Du har til og med muligheten til å ha et helt personlig filmklistremerke , bare send oss et utvalg av hva du ønsker, størrelser, farger osv. , og det er så enkelt som det!

produktene våre er egnet for innvendige hjem eller ute på biler og mye mer, helt værbestandig og boblefast. Finishen er matt, noe som betyr at disse vinylene ikke vil reflektere noen bortkommen lys inn på rommet ditt! De er toppkvalitetsprodukter, lang holdbarhet, lave priser.
hvorfor vente? Hvis du elsker kinoer og filmer, så er disse perfekte for deg. Du vil ikke finne bedre design, kvalitet eller priser andre steder. Ta en titt på denne samlingen med flotte dekaler nå!

1-24 av 141 veggklistremerker