Verdensomspennende Levering
Filtre

Utvalgt

Tema

Overflate

Plassering

Stil

Format

Offentlig

Antall mennekser

Klistremerker høydemåler

Se de små vokse opp, det er alltid morsomt å kartlegge deres høyder underveis. Nå kan du gjøre akkurat det mens du dekorerer hjemmet ditt samtidig med vår utrolige samling av høydemåler dekaler. Vår katalog vokser stadig med nye design som kommer inn hver dag, fra piratskip til søte tegneserie katter, er det bundet til å være noe å som faller i smak hos barna. Våre høydemål klistremerker passer kjempe bra for å kunne måle dine barns høyder gjennom oppveksten.

Høydemåler wallsticker


Nå kan enkelt holde styr på ditt barns vekst gjennom oppveksten mens du dekorerer barnas rom med et bredt spekter av dekal høydemålere. Takket være arbeidet til vårt dyktige design team, skaper vi stadig nye klistremerke høydemålere for vår katalog slik at vi er sikre på å ha noe for alle. Se barna dine vokse opp og noter ned deres høyde hvert år med våre høydemål stickers.

Og skulle du, etter tråling gjennom vår omfattende katalog av barne klistremerke høydemålere, ikke finne akkurat det du var ute etter, trenger du ikke bekymre deg, vi er her for deg! Vi er stolte av å være en av de beste formidlerne av personlige målehøyde klistremerker på internett akkurat nå! Vår prosess er utrolig enkel, alt du trenger å gjøre er å enten laste opp dine egne bilder eller beskrive ideen din til oss, fortell oss målene du ønsker, og snart vil du bli den stolte eieren av din egen personlige barne målehøyde sticker!

Skulle du ha noen tvil om kvaliteten på våre wallstickers høydemåler, kan vi lett fjerne disse. Alle våre sticker høydemåler vinyl materialer er laget for å være holdbar og langvarig. Hva mer glad blir du ikke av å vite at hvert høyde diagram for gutter og jenter som vi selger er svært enkle å bruke på vegger, og som både er boble, rynke og ripe-fri. Du vil også se at de er svært enkle å fjerne når barna har vokst ut klistremerkene, og de etterlater ingen merker eller rester ved fjerning.

6 / 10

1 Informasjon

Et veldig nyttig høydepunktskilt til å måle familiemedlemmer og holde styr på barnets vekst.
Et veldig nyttig høydepunktskilt til å måle familiemedlemmer og holde styr på barnets vekst.
15% rabatt i dag
648.75kr519kr
Veggklistremerker for barn - originalt høydekartdesign ideelt for barn. Designet for å plasseres 10 cm over bakken
Veggklistremerker for barn - originalt høydekartdesign ideelt for barn. Designet for å plasseres 10 cm over bakken
15% rabatt i dag
325kr260kr

1-24 av 140 wallstickers