Verdensomspennende Levering
Filtre

Utvalgt

Tema

Overflate

Stil

Format

Offentlig

Antall mennekser

Høyde diagram vegg klistremerker

Som de små vokse opp, det er alltid morsomt å kartlegge deres vekst. Nå kan du gjøre det mens dekorere hjemmet ditt samtidig med vår utrolige samling av høyde diagrammer klistremerker. Vår katalog vokser stadig med nye design kommer inn hver dag, fra piratskip til søte tegneserie katter, er det bundet til å være noe å passe smak av barna.

De vokser opp så fort


Nå kan du plotte den ustoppelige tidens gang med en aldri før sett nøyaktighet mens dekorere barnas rom med disse vakre barn vekstkurver i et bredt spekter av design. Takket være arbeidet til vår ugudelig dyktige design team, er vi stadig å skape nye veggen vekstkurver for vår katalog som er sikker på å ha noe for alle.

Og skulle du, etter tråling gjennom vår omfattende katalog av barna høyde diagrammer, ikke finner akkurat det du var ute etter, trenger du ikke bekymre deg, vi er her for deg! Vi er stolte av å være en av de beste formidlere av personlige høydekart klistremerker på internett akkurat nå! Vår prosess er utrolig enkelt, alt du trenger å gjøre er å enten laste opp dine egne bilder eller beskrive ideen din til oss, fortell oss målingene, og snart vil du bli den stolte eier av din egen personlige barna høyde diagram!

Skulle du ha noen tvil om kvaliteten på våre produkter, tillate oss å fjerne dem akkurat nå. Alle våre klistremerker er laget av høykvalitets vinyl materiale som er laget for å være holdbar og langvarig. Hva mer vil du bli glad for å vite at hver høyde diagram for gutter og jenter som vi selger er svært enkle å bruke på vegger, boble, rynke og rip-fri. Du vil også finne at de er svært enkle å fjerne når de er vokst ut av dine ikke-så-små, etterlater ingen merker eller rester.

Et veldig nyttig høydepunktskilt til å måle familiemedlemmer og holde styr på barnets vekst.
Et veldig nyttig høydepunktskilt til å måle familiemedlemmer og holde styr på barnets vekst.
Dto 15% I dag
669.41kr569kr

1-24 av 112 veggklistremerker