Verdensomspennende Levering
Filtre

Utvalgt

Tema

Overflate

Plassering

Stil

Format

Offentlig

Antall mennekser

Drager og dinosaurer vegg klistremerker

Drager og dinosaurer - to av de mest populære hjem innredning temaer blant barn i dag. Det er derfor vi på Tenstickers har jobbet utrettelig for å sette sammen en imponerende samling av både dekaler drage og dinosaur klistremerker! Våre drage og dinosaur klistremerker vil se legge en fantastisk touch til ethvert soverom eller andre områder der du ønsker å legge til en fryktinngytende eller stilig estetiske! Perfekt for både barn og voksne!

Dekorere noen soverom med dragen og Dinosaur temaklistremerker


Drage klistremerker er ideelle dekorative temaer for et barnets soverom, og vi har et klistremerke i hver stil som passer til alle barn! Fra oppsiktsvekkende, men futuristiske ideer, til utrolig morsom tegnefilm design - Vi har en drage klistremerke til hvert tema og hver eneste en.

Og moroa stopper ikke der - Våre wallstickers dinosaur er like god - T-Rex, Velociraptor - Vi har til pterodactyls dekket her! Denne typen variasjon er rett og slett ikke den slags ting du vil finne andre steder, som er det vi mener gjør denne samlingen så genialt!

Og there's mer - vi tilbyr også en rekke egendefinerbare klistremerker, så om det være din barnets navn, et familienavn, eller noe annet, kan vi gjøre det for å lage din egen tilpassede drage klistremerke, eller din unike personlige dinosaur klistremerke!

I tillegg tilbyr vi også en ypperlig tilpasning tjeneste, slik at du kan lage din egen unike drage vinyl, eller dinosaur kunst klistremerke (eller begge hvis du føler lyst). Bare send en mail til %email% og vi kommer til å jobbe med å gjøre deg den perfekte klistremerke! Du kan også sende oss hvis du har spørsmål angående noen av våre produkter - Vi vil gjerne snakke med deg!

Som for våre klistremerker selv, er vi svært stolte av å skryte av at, akkurat som alle våre dekaler, våre drage og dinosaur vegg kunst klistremerker er laget ved hjelp av svært høy kvalitet materiale, noe som betyr at de varer en ypperlig lang tid (15 år) og tilbud strålende enkel søknad! I mellomtiden bør du bestemmer deg for at du ikke lenger vil at våre klistremerker på veggen - That's fint: De etterlater absolutt ingen skader eller rester etter fjerning!"
Gi barna dine en spesiell touch i rommet deres med denne personlige dinosaurveggetiketten.
Gi barna dine en spesiell touch i rommet deres med denne personlige dinosaurveggetiketten.
Tilpasses
29kr

1-24 av 93 veggklistremerker