Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Spisebrikke

Farge

Plassering

Blå spisebrikker

Hvor deilig er fargen blå! Det er fargen på mange flotte ting - havet, himmelen og våre blå spisebrikker! Kom og ta en titt på den fantastiske samlingen vår i dag! La alle dine venner, familie eller besøkende ved lunsjtid bli overrasket over de opprinnelige kreasjonene dine. Vi har så mange marine spisebrikker du kan velge mellom, du vil bli bortskjemt med valg! Ikke nok med det, kolleksjonen vår vokser stadig, så flere spisebrikker blir lagt til hele tiden. Hvor bra er det! Se på de blå bordspisebrikkee våre nå!

dekorere kjøkkenbordet ditt med våre stilige marineblå spisebrikker

fra hval og skilpadder til sjøtema til fantastiske sommerfugler, er det noe for hvert hjem i vår mørkeblå spisebrikkekolleksjon! Fargen blå representerer dybde og stabilitet som havet og himmelen. Som ikke vil bringe disse egenskapene til spisesalen sin! Vi vet at vi ville gjort her på tenstickers! Alle dine venner og familie vil elske dine runde blå spisebrikker! De vil ønske å vite hvordan de også kan få tak i en! Dette gjør dem perfekte gaver til jul og bursdager! Du er sortert for året nå! Se på de kongeblå stedsmatene våre nå!

alle våre lyseblå spisebrikker er av fineste kvalitet og er veldig motstandsdyktige og allergifremkallende. Det er også viktig å merke seg at du ikke trenger å bekymre deg for smuss på de marine runde spisebrikker, siden de er vanntette, vaskbare og du vil alltid holde dem rene som den første dagen. Dette gjør dem perfekte for familier med barn, ettersom bordet ditt vil fortsette å se fantastisk ut i årene som kommer! De vil se helt nye ut, selv etter en rotete spaghetti bolognaise-kveld! Du vil elske disse marineblå spisebrikkee!

vårt kundeserviceteam er en av de beste! De er alltid klare til å svare på eventuelle blå spørsmål om spørsmålene du måtte ha! Ingen spørsmål er dumme for dem, de vil virkelig snakke med deg! Send dem en online melding eller e-post nå! Du vil ikke angre på det!

ikke tenk på det et sekund! Velg det marineblå placematdesignet som fanger oppmerksomheten din! De vil virkelig få hjemmet ditt til å se helt annerledes ut og gi det et helt nytt liv! Ikke bare det, de koster så lite! Bestill en blå bordspisebrikke nå!

1-23 av 23 spisebrikker