Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Glassbrikke jul

Leter du etter en unik måte å spre litt julejubel i hjemmet ditt? Vil du ha noe du aldri har sett eller brukt før? Hvorfor ikke sjekke ut denne fantastiske samlingen av glassbrikke jul? Med så mange design å velge mellom vet vi at du finner en du er glad i! Vårt designteam legger til nye jul glassbrikke i samlingen vår hele tiden, så sørg for å sjekke tilbake og se om det ideelle designet ditt er lagt til! Kom og bla gjennom den fantastiske kolleksjonen for julegave-temaer nå!

Løft glasset til den fantastiske coasters jul produkter!


Fra alver til rein til far jul våre jul coasters virkelig har alt! Vi har til og med søte designs med pepperkakemenn på for deg å kjøpe! Som ikke vil ha et så søtt tilskudd til bordet sitt! De vil være det perfekte tilskuddet til ethvert julebord. Dine venner og familie vil være veldig sjalu på din fantastiske smak i innredningen! De vil kjøpe noen å legge til spisebordet sitt! Noen av brikker til glass jul våre kan til og med tilpasses! Bare last opp bildet ditt til nettstedet vårt, så kan vi gjøre resten! Vi lover deg at ingen vil ha noen jul brikker til glass som den! Bestill din personlige design i dag!

Noe sølt? Ikke et problem! Våre ølbrikker jul er laget av høykvalitets vinyl som er veldig lett å rengjøre og vanntett. Dette gjør dem perfekte til jul når noen ganger har folk litt for mye å drikke og søle ting! De er også veldig holdbare, noe som betyr at de vil vare i mange flere juler fremover! Dine gjester vil elske å se jul ølbrikker komme ut år etter år! Har du et spørsmål? Ingen spørsmål er for store eller små for oss! Vårt vennlige kundeserviceteam svarer gjerne på spørsmål om personlig glassbrikke jul. Bare send oss en rask e-post eller send oss en melding via nettstedet vårt. Julen er tiden for å gi, så la oss gi deg noen gode råd i dag!

Så uansett om det er i gave eller til ditt eget hus, er det tydelig at disse glassbrikke jul er det perfekte tilskuddet. Du vet at bordet ditt rett og slett ikke vil være komplett uten dem i år. Hva venter du på, kjøp en jul glassbrikke nå! Vi vet at du ikke vil angre på et så fantastisk kjøp!

1-24 av 28 glassbrikker