Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Overflate

Plassering

Stil

Format

Offentlig

Antall mennekser

Klistremerker for apparater

Vil du gi kjøkkenet ditt et nytt utseende? Du har funnet det rette stedet! Vår fantastiske samling av klistremerker for husholdningsapparater inkluderer mange originale limpynt til kjøleskap, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter og annet elektronisk utstyr til hjemmet.
Er det bare meg eller er apparater kjedelige og kjedelige? Vel, det kan enkelt endres med apparater-klistremerker. Lag et fantastisk kjøkken ved å dekorere de små delene av hjemmet ditt ved å bruke klistremerkene våre. Et utvalg av tilgjengelige design, elegant blomsterdesign til forskjellige strukturer til morsomme ansikter. Alle gir levende farger som aldri mister tonen på grunn av den høye kvaliteten på produktene våre!


Ingen kjedeligere apparater med disse morsomme designene!


Samlingen vår inneholder en serie forskjellige motiver og design, som designerne våre kontinuerlig oppdaterer. Så mange morsomme ideer å dekorere med, bruk apparater-dekaler på kjøkkenet ditt, og det vil aldri bli det samme! Hvis du har noe i bakhodet, men ikke finner noe lignende på nettstedet vårt, kan vi tilpasse ditt eget spesielle klistremerke til deg og dine apparater. Send oss ​​en e-post med det du leter etter, og designteamet vårt vil gjerne gjøre deg til din personlige apparatt-klistremerke.

Blant vår samling av klistremerker til hjemmetilbehør, vil du kunne finne mange design for oppvaskmaskinen din, fordi de alltid ser kjedelige og fargeløse ut. Som trevirkningen? I stedet for å betale masse penger for å installere et slags spesialskap over oppvaskmaskinen, kan du nå bare bruke et klistremerke i stedet. Legg til et snev av originalitet på kjøkkenet ditt i dag, det kan ikke være enklere.


Vi har også mange vaskemaskin-klistremerker du kan velge mellom. Bare velg størrelsen på vaskemaskinen din, så kan du bruke den raskt og enkelt. Få vaskemaskinen til å skille seg ut med disse fantastiske, originale designene.

Produktene våre er veldig raske og enkle å bruke, og de er en billig måte å dekorere og transformere hjemmet og kjøkkenet ditt på! Du kan følge applikasjonsinstruksjonene våre trinn for trinn, slik at du ikke vil snuble noen problemer under søknadsprosessen. Wvinylen vår er også boblebestandig slik at ingen luftbobler eller krøller.

Materialene vi bruker er av høy og påvist kvalitet, og er trykt med klare bilder og lyse farger, som har en matt effekt, slik at lyset ikke reflekteres på dem! De kan brukes på en jevn, flat og ikke-porøs overflate.

1-24 av 38 wallstickers