Verdensomspennende Levering
Filtre

Tema

Plassering

Farge

Grå fototapeter

de trodde du var gal når du fortalte at favorittfargen din var grå. Vis dem hvor feil de hadde med en av disse fantastiske grå fototapetene i stuen, soverommet eller spisestuen. Vi er sikre på at de kommer rundt snart nok. Her på tenstickers tror vi at grå gir et rom en sofistikert, men morsom touch som ingen andre farger gjør. Den er den perfekte mellom svart og hvitt. Kom og prøv vår grå fototapet tapetkolleksjon i dag!

det er ok å være grå - elsker de grå fototapetene våre

å velge fra den utrolige samlingen av grå fototapeter kan godt være en av de viktigste beslutningene du tar i ditt voksne liv. Fra skog til byhimmellinjer, vi har mye å velge mellom i samlingen vår! Fargen grå symboliserer tradisjonelt nøytralitet og balanse. Disse to egenskapene ville være fantastiske i ditt hjem, da de ville gi deg en beroligende atmosfære for deg og hele husstanden din! Dine gjester vil elske våre lysegrå fototapeter fra samlingen vår og vil ha en også! Vi legger til nye lys grå fototapeter i samlingen vår hele tiden, så sørg for at du kommer tilbake og sjekker om det ideelle mønsteret ditt er lagt til.

våre mørkegrå fototapeter reflekterer ikke noe uønsket lys fra innsiden eller utsiden av hjemmet på grunn av den matte overflaten. De er laget av materialer av høy kvalitet, slik at de ikke riper eller river! Hva mer kan du trenge av et produkt! De mørkegrå fototapetene er veldig enkle å ta på veggene. Vi sender applikasjonsinstruksjoner i hver av pakkene våre, slik at du enkelt kan sette opp dette produktet. Alle vil tro at du hyret en profesjonell dekoratør for å sette opp den grå fargefototapet! De vil bli så imponert!

her på tenstickers vet vi at hvert rom er unikt og annerledes. Det er derfor våre grå fototapeter kommer i mange forskjellige størrelser. Ser du ikke størrelsen du trenger? Vårt kundeserviceteam hjelper deg med å ordne deg! Bare send dem en e-post eller en online melding, så kommer de rett tilbake til deg. Ikke vær sjenert, send beskjed til dem nå!

så ikke nøl? Dekorere rommet ditt med din favorittfarge! Våre grå tapetfototapeter vil ikke skuffe! De er en god pris og vil virkelig forvandle rommet ditt! Bestill fra oss i dag!

1-24 av 25 fototapeter