0

Unger abstrakte blomster og sommerfugl veggdekal

Tenstickers. Unger abstrakte blomster og sommerfugl veggdekal. Fargerik og lekfull barnemuren klistremerke med blomster og en sommerfugl som er ideell for å dekorere et barns soverom, barnehage og lekeområder. Denne blomsterklistremerket er perfekt for å bringe et snev av farge og natur til barnets liv, og hjemmeinnredningen er generell.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)
Fargerik og lekfull barnemuren klistremerke med blomster og en sommerfugl som er ideell for å dekorere et barns soverom , barnehage og lekeområder. Denne blomsterklistremerket er perfekt for å bringe et snev av farge og natur til barnets liv, og hjemmeinnredningen er generell. butterfly wall sticker viser flere planter i rosa, oransje, rød, blå, grønn og lilla nyanser og en søt gul sommerfugl, tilgjengelig i forskjellige størrelser, slik at du kan tilpasse hjemmet ditt slik du vil.

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.