Verdensomspennende Levering
0

Rørlinjer vegg klistremerke

Tenstickers. Rørlinjer vegg klistremerke. Et london underjordisk inspirert veggoverføringsbilde for å dekorere rommet ditt. Strålende design fra vår samling av linje klistremerker.

Vegg farge

Dimensjoner (bredde x høyde)
En   london underground inspirert veggoverføringsbilde for å dekorere rommet ditt. Strålende design fra vår samling av linje klistremerker.

er det mulig å ha verdens eldste og mest fantastiske underjordiske metrolinje på veggen din? Med klistremerket vårt, er det. Dette vinyllimet skildrer prakten av et av verdens beste underjordiske transittsystemer. Dette veggmaleriet som kommer i en hel rekke størrelser og for en rekke veggfarger, er ideell for stuenes vegg eller garderobe.

pryder veggene dine med disse fargerike rørlinjene som skildrer londons underjordiske metro. Den perfekte veggoverføringsbilde for alle som er forelsket i den store røyken. enkelt å påføre og fjerne.

Veggklistremerke laget etter mål

Få dine dekorative veggklistremerke personlig med det bildet eller den teksten du liker. Ved å benytte deg av våre eksklusive tjenester kan vi gjøre dette tilgjengelig for deg.